Prinţesa Eugenie a Marii Britanii este foc şi pară! Televiziunea naţională refuză să îi difuzeze nunta

Ultima actualizare:

    Prinţesa Eugenie se pregăteşte de nuntă cu alesul inimii sale Foto:Getty
Prinţesa Eugenie se pregăteşte de nuntă cu alesul inimii sale Foto:Getty

Nunta prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle a avut loc pe 19 mai şi a fost aşteptată cu nerăbdare de miliarde de oameni din întreaga lume, peste 2.000.000.0000 urmărind transmisia live a evenimentului. În curând va avea loc o altă nuntă în cadrul Casei Regale a Marii Britanii, însă televiziunile nu se luptă pentru a obţine exclusivitate.

Nunta regală a Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank nu va fi difuzată live de către BBC sau de Sky luna viitoare. ITV ar putea transmite, însă, marele eveniment. Care este motivul pentru care BBC refuză să transmită în direcut un eveniment de o asemenea anvergură? 

Pubicaţia Daily Mail a dezvăluit că tatăl Prințesei Eugenie, Prințul Andrew, a încercat să încheie un acord cu rețeaua națională de televiziune. După întâlnirea secretă, însă, acesta a primit un răspuns negativ, spre dezamăgirea viitoarei mirese care dorea să fie la înălţime, asemenea ducesei de Sussex, Meghan Markle, relatează express.co.uk.

S-a discutat cu BBC pentru că între rețea și Palatul Buckingham există o relație specială care împacă ambele părţi. Chiar dacă BBC anticipează un rating scăzut per total, la finalul zilei evenimentul va reuni diferite celebrităţi şi personalităţi care vor determina publicul să rămână în faţa televizorului din pură curiozitate. Cu toate acestea, postul nu doreşte să piardă o sumă mare de bani necesară difuzării evenimentului, aşa că a refuzat oferta venită din partea tatălui miresei. 

Eugenie și Jack Brooksbank și-au anunțat logodna în ianuarie. Nunta va costa aproximativ 3 milioane de lire sterline, potrivit expertului regal, Hamish Shephard. Suma pe care prinţul Harry alături de restul Casei Regale a alocat-o organizării nunţii sale, care a avut loc pe 19 mai, a fost una mult mai mare. Potrivit site-ului de planificare a nunţilor Bridebook, nunta anului a depăşit un cost de organizare de 36 de milioane de euro. Doar rochia miresei a costat impresionanta avere de 300.000 de lire sterline, iar buchetul 110.000 de lire sterline. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net