Prințul Charles nu se uită la "The Crown", celebrul serial despre familia regală: „Îl arată într-o lumină foarte neplăcută”


    Surse apropiate de prinț susțin că acesta este nemulțumit de modul în care este portretizat în serialFoto: Getty
Surse apropiate de prinț susțin că acesta este nemulțumit de modul în care este portretizat în serialFoto: Getty

Prințul Charles nu se uită la ultimul sezon din "The Crown", care descrie despărțirea sa de Diana și le-a spus prietenilor: „Nu am văzut serialul niciodată”. Netflix a lansat recent cea de-a patra tranșă de zece episoade a dramei regale.

Ultimul sezon, care detaliază și tulburarea de alimentație a prințesei Diana și aventura lui Charles cu Camilla, a fost lansat pe fondul controverselor privind acordul de 112 milioane de lire sterline al lui Harry și Meghan cu gigantul Netflix, la doar câteva zile după ce BBC a început să cerceteze zvonurile că Martin Bashir a folosit declarații bancare false pentru a o convinge pe Lady Di să facă un interviu controversat în 1995.

O sursă apropiată lui Charles, a dezvăluit despre serial: „Alteța Sa Regală nu are absolut nicio părere despre asta. El nu a urmărit niciodată The Crown. Nici nu cred că știe ce acest nou sezon” O persoană din interior a descris The Crown drept o„dramă și divertisment în scopuri comerciale. . . fără a lua în considerare persoanele reale implicate care au viața deturnată și exploatată”. Au spus că serialul îl pictează pe Charles, interpretat de Josh O'Connor, într-o „lumină foarte neplăcută”, conform Daily Star.

„Publicul nu ar trebui să fie păcălit să creadă că aceasta este o portretizare exactă. Este un serial cu un buget de la Hollywood.”, a spus apropiatul familiei regale. Sursa a mai dezvăluit că prințul William a considerat că show-ul i-a prezentat pe părinții săi într-un „mod fals și simplist”. Scriitorul Peter Morgan spune că a discutat despre portretizări cu membrii seniori ai gospodăriei regale. Palatul Buckingham a negat însă implicarea. 

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg