Prințul William se află la Ierusalim! Moștenitorul coroanei britanice a vizitat Mormântul Sfânt

Ultima actualizare:

    Prințul William și Patriarhul Ierusalimului Foto:Getty
Prințul William și Patriarhul Ierusalimului Foto:Getty

Prințul William (35 de ani) se află în aceste zile într-o vizită în Țara Sfântă. Moștenitorul tronului Marii Britanii a vizitat Mormântul Sfânt al lui Iisus.

Prințul Wiliam se află de luni în Țara Sfântă. El nu este primul membru al familiei regale care vizitează Israelul și teritoriile palestiniene, însă se poate spune că odată cu vizita sa la locurile sfinte, e pentru prima dată când o figură atât de importantă de la casa regală calcă prin locurile prin care a pășit Mântuitorul Iisus, într-o vizită oficială.

El a fost primit de către Patriarhul Ierusalimului, Teofil al lll-lea, și a pășit în cetatea sfântă înconjurat de o mulțime de fețe bisericești. Mai întâi, prințul Wiliam s-a închinat la piatra ungerii, a vizitat Mormântul lui Iisus și a văzut locul din biserică, care e considerat ”buricul pământului”. Vizita lui William în Țara Sfântă are loc într-un moment extrem de dificil pentru regiune, în contextul în care un nou război ar putea izbucni în Gaza între Israel şi mişcarea islamistă palestiniană Hamas, care conduce enclava palestiniană după decizia lui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitala țării.

Ducele de Cambridge a mers singur în această vizită oficială, fără soția sa, Kate Middleton, care la doar două luni de la naștere, nu va efectua deocamdată, deplasări în afara țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net