Răsturnare de situație în cazul scheletului presupus a fi al sportivei românce Andreea Rabciuc. Mama ei a dat prima declarație

Ultima actualizare:

Rămășițele umane descoperite într-un canal din Roma, despre care autoritățile italiene au presupus că ar aparține sportivei Andreea Rabciuc, dispărută de mai bine de un an, nu ar aparține româncei. Cel puțin, până la apariția rezultatului ADN, așa susține mama sportivei. Ea a declarat jurnaliștilor italieni că niciunul din obiectele găsite lângă schelet nu ar aparține fiicei ei, Andreea Rabciuc.

sportiva disparuta jpg

Pentru mama Andreei Rabciuc, rămășițele umane găsite în parcul Pigneto din Roma nu sunt ale fiicei sale pentru că obiectele găsite lângă schelet nu sunt ale ei: printre acestea, un rucsac negru, un colier și două elastice de păr, relatează site-ul italian fanpage.it.

Femeia a fost invitată miercuri într-o emisiune la postul TV Rai3, care realizează emisiuni despre persoanele dispărute.

Obiectele găsite lângă scheletul din Roma

Primul obiect, un rucsac negru cu inscripția „Love Danny Rose” a fost primul care i-a atras atenția femeii. Mama Andreei Rabciuc a susțint că obictul nu aparține fiicei ei și a spus că Andreea avea tot timpul asupra ei un rucsac verde neon.

Sursa foto: fanpage.it
Sursa foto: fanpage.it

Un alt obiect, un colier de culoare argintie cu crucifix, care a fost găsit în canal asupra scheletului, nu a fost recunoscut de femeie că ar fi aparținut sportivei românce.

Aceeași a fost reacția și în privința unei brichete cu poza lui Che Guevara. Alte obiecte, două elastice de păr și două brățări, toate arătate în emisiunea TV „Cine l-a văzut?” la postul Rai3 au studiate de mama Andreei Rabciuc care a răspuns ferm că nu au aparținut fiicei ei.

Ce a spus procurorul

Joi, Parchetul din Ancona, care anchetează dispariția fetei, a făcut deja cunoscut că nu există niciun element care să lege numele tinerei de rămășițele unei femei găsite la data de 1 iulie într-un canal din Roma.

Scheletul a fost descoperit d eo echipă de muncitori în timp ce curăța cu un excavator terenul unui parc.

Medicul legist care a ajuns la fața locului a spus că acestea aparțin unei femei în vârtă de aproximativ 30 de ani, care ar fi murit în urmă cu aproximativ un an. Aceste detalii i-au făcut pe anchetatori să facă legătură cu dispariția Andreei. Aceasta avea 27 de ani la data dispariției, adică 12 martie 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net