Regina Elisabeta a II-a, fotografiată la volan, după ce medicii i-au recomandat două săptămâni de odihnă

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a, fotografiată la volanFoto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a, fotografiată la volanFoto: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a cărei stare de sănătate i-a îngrijorat pe britanici în ultimele zile, a fost fotografiată la volanul unei maşini pe proprietatea Castelului Windsor, unde suverana se odihneşte la sfatul medicilor, potrivit The Sun.

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, care și-a anulat vizitele oficiale și se odihnește pentru următoarele două săptămâni la sfatul medicilor, a fost fotografiată luni în timp ce-și conducea singură una dintre mașini.

Fotografii publicate, luni, în presa britanică, o arată pe Regină singură în maşină, un Jaguar verde, purtând ochelari de soare şi o eşarfă pe cap. 

Suverana a fost sfătuită să ia o pauză din 20 octombrie, a doua zi după o recepţie la Castelul Windsor unde a apărut discutând cu prim-ministrul britanic Boris Johnson şi cu omul de afaceri Bill Gates.  

Regina Elisabeta a II-a, sfătuită de medici să se odihnească

La sfatul medicilor, aceasta a fost nevoită să renunţe la orice deplasare oficială timp de cel puţin două săptămâni. Ea va putea să se ocupe doar cu „mici sarcini”, inclusiv audienţe în videoconferinţă, a precizat Palatul.

Cea mai recentă apariţie în public a fost joi, când a acordat Medalia de Aur pentru Poezie scriitorului britanic David Constantine. Într-un videoclip de 24 de secunde, difuzat de Palat, suverana apare zâmbitoare, discutând virtual cu poetul. 

Regina a renunţat să participe la conferinţa ONU despre climă, COP 26, care are loc timp de două săptămâni la Glasgow. De asemenea, ar trebui să anuleze şi participarea la Remembrance Day („Ziua amintirii”) din 13 noiembrie, atunci când este ziua comemorării armistiţiului ce a pus capăt Primului Război Mondial, atunci când sunt omagiaţi soldaţii britanici. 

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg