Cadavrul unui băiețel de 12 ani, găsit în podul unei locuinţe, la 4 ani de la dispariție

Jaylen Griffin, un băiețel din Buffalo, New York, a fost văzut ultima dată pe data de 4 august 2020, când avea 12 ani, în timp ce se îndrepta către un magazin alimentar. Deși a urmat o căutare disperată, cadavrul său a fost găsit pe data de 12 aprilie 2024, la 4 ani de la despariție și la doar câteva luni după moartea mamei sale, în stare de descompunere, într-un pod.

Băiat de 12 ani, dispărut de 4 ani, găsit mort în podul unei locuinţe / foto: Pixabay
Băiat de 12 ani, dispărut de 4 ani, găsit mort în podul unei locuinţe / foto: Pixabay

Pe data de 12 aprilie 2024, în jurul orei 10 dimineaţa – la 4 ani de când a fost văzut ultima dată pe 4 august 2020, în timp ce se îndrepta către un magazin alimentar din Buffalo, însă nu s-a întors niciodată acasă - poliţia a găsit cadavrul în stare de descompunere al lui Jaylen Griffin în podul unei locuinţe. Au anunțat public descoperirea trei zile mai târziu.

Din păcate, descoperirea a venit prea târziu pentru mama sa. Joann Ponzo, în vârstă de 48 de ani, a murit în septembrie la Spitalul Sisters of Charity, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, fără să ştie ce s-a întâmplat cu fiul ei.

Potrivit apropiaților, boala de care suferea aceasta ar fi fost agravată de suferinţa pierderii fiului său, cât și de faptul că la trei luni după dispariția lui Jaylen, fiul mai mare, Jawaan, în vârstă de 18 ani, a fost împușcat la câțiva pași de casa familiei.

„Lucrăm cu sârguință pentru a aduce linişte pentru familie”

Până în ultima clipă, Joann a sperat că își va găsi fiul. Cu o lună înainte de moartea ei, a fost văzută plângând și rugându-se ca micuțul fie găsit în timpul uneia dintre ceremoniile de priveghi. A continuat să se agațe de memoria lui și nu a renunțat să creadă, nici măcar pentru o secundă, că se va întoarce.

„Oriunde ai fi, mă rog să fii în siguranță și să te poți bucura de ziua ta de naştere”, a scris ea într-un mesaj pe Facebook, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Cadavrul lui Jaylen a fost găsit de un muncitor. Bărbatul a susținut că nu a simţit niciodată un miros ciudat, care să-l facă să-şi pună semne de întrebare. Comisarul Joseph Gramaglia a spus că, cu toate că nu a reuşit să aprecieze cât timp a stat trupul neînsufleţit în acel loc, era într-o stare de descompunere atât de avansată, încât cabinetul legist a trebuit să confirme identitatea lui Jaylen folosind înregistrările dentare.

„În primul rând, vreau să exprim cele mai sincere condoleanţe familiei lui Jaylen. Acest departament a efectuat căutări ample și vreau ca familia lui Jaylen să știe că lucrăm cu sârguință pentru a aduce linişte pentru familie”, a spus Gramaglia.

Pe 22 aprilie 2024, Jaylen Griffin din Buffalo, New York, ar fi împlinit 16 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net