Regina Marii Britanii s-a îmbolnăvit! Și-a anulat planurile pentru Crăciun

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip s-au îmbolnăvitFoto: Getty
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip s-au îmbolnăvitFoto: Getty

Se pare că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip și-au anulat călătoria în Sandrigham, unde era planificat să petreacă alături de întraga familie regală Crăciunul.

Majestatea Sa, ar fi trebuit să ia trenul din Londra, până în King’s Lunn, pnetru a ajunge la așa-numita vacanță festivă din mediul rural, unde s-ar fi pregătit pentru Crăciun, informează Daily Star. Călătoria a fost însă anulată din cauza faptului că Regina și Prințul Philip au contactat o „gripă severă”, potrivit comunicatului dat de reprezentanții Palatului Buckingham.

O mulțime de oameni se adunase în ambele gări, la plecare și la sosire, dar anunțul a fost dat în ultimul moment.  Numeroase forțe de ordine au fost mobilizate în gări pentru a asigura paza sporită pentru cei doi monarhi în dimineața zilei de 21 decembrie, dar chiar înainte cu 30 de minute înainte de ora plecării, au fost cu toții anunțați că totul s-a contramandat.

Nu se știe acum dacă schimbarea de program se datorează într-adevăr „răcelii” sau a fost o strategie de securitate pentru a asigura maxima siguranță a Reginei după tragedia care s-a întâmplat în Piața de Crăciun de la Berlin.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net