Mogului Rupert Murdoch divor╚Ťeaz─â a patra oar─â! Averea colosal─â ├«i este ├«n pricol

Se anun╚Ť─â un divor╚Ť cu scandal ├«n lumea celor mai boga╚Ťi oameni ai planetei. Rupert Murdoch, de╚Ťin─âtorul imperiului media News Corporation ╚Öi so╚Ťia sa, Jerry Hall, divor╚Ťeaz─â dup─â ╚Öase ani de c─âs─âtorie. 

image
Rupert Murdoch ╚Öi Jerry Hall divor╚Ťeaz─â dup─â ╚Öase ani de mariaj Surs─â foto: Gettyimages

Uniunea lor a reprezentat o a patra c─âs─âtorie pentru Murdoch, care are o avere situat─â aproximativ 14 miliarde de lire sterline. Pentru Jerry Hall aceasta a fost prima c─âs─âtorie oficial─â. ├Änainte a avut o rela╚Ťie de 22 de ani al─âturi de Mick Jagger, ├«mpreun─â cu care are patru copii. 

Cite╚Öte ╚Öi: Divor╚Ťuri celebre. Cele mai scumpe desp─âr╚Ťiri din istorie 

Nu se ╚Ötie dac─â domnul Murdoch ╚Öi domni╚Öoara Hall au semnat un acord prenup╚Ťial. Cu toate acestea, Murdoch este cunoscut pentru faptul c─â ╚Ťine foarte mult la averea sa pe care o p─âze╚Öte cu sfin╚Ťenie. Cu cea de-a treia sa so╚Ťie, Wendi Deng, Murdoch semnase un astfel de contract. 

Murdoch ╚Öi Hall vor s─â ╚Ťin─â desp─âr╚Ťirea departe de ochii publiclului 

Participan╚Ťii la petrecerea organizat─â de c─âtre Murdoch la ├«nceputul s─âpt─âm├ónii au remarcat absen╚Ťa domni╚Öoarei Hall. Unul dintre cei prezen╚Ťi la Serpentine Gallery din Londra a spus luni sear─â: ÔÇ×Mi s-a p─ârut ciudat c─â ea nu era acolo. Ea este un fluture social ╚Öi, ├«n general, ar participa la astfel de func╚Ťii. De asemenea, am observat c─â nimeni din partea ei a familiei nu era acolo, nici prietenii ei".

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png

A╚Öadar, desp─âr╚Ťirea dintre Murdoch ╚Öi Hall s-ar putea s─â nu fie at├ót de recent─â pe c├ót am crede. Este clar, ├«ns─â, c─â ambii doresc s─â ╚Ťinn─â divor╚Ťul c├ót mai ferit de gurile rele ╚Öi de ochii publicului. 

Prietenii lui Murdoch au declarat, sub protec╚Ťia anonimatului c─â, la ├«nceputul mariajului s─âu cu domni╚Öoara Hall, Murdoch dedica foarte mult tim─â acesteia, l─âs├óndu-i pe fiul Lachlan, succesorul s─âu ales la c├órma imperiului media, dar ╚Öi pe ceilal╚Ťi copii ai s─âi, ÔÇ×s─â se afirme ├«n v├órful ierarhiei corporativeÔÇŁ.

Vezi și: Rupert Murdoch a demisionat de la conducerea News International Groud Ltd

Propriet─â╚Ťile lui Murdoch includ Sky TV ╚Öi ziarele Sun ╚Öi Times. El de╚Ťine, de asemenea, re╚Ťeaua de televiziune american─â Fox News ╚Öi Wall Street Journal, ├«mpreun─â cu mai multe ├«ntreprinderi ├«n Australia natal─â.

Murdoch a cunoscut-o pe Jerry Hall dup─â desp─âr╚Ťirea de Deng, ├«n v├órst─â de 53 de ani, de care a divor╚Ťat ├«n 2014, dup─â 14 ani de c─âsnicie. ├Äntreprinz─âtoare ╚Öi investitoare, Deng a ajuns ├«n presa de peste Ocean, ├«n anul 2011, c├ónd a p─âlmuit un b─ârbat care ├«i aruncase o pl─âcint─â ├«n direc╚Ťia so╚Ťului ei. 

Nu este clar c├ót de mult din averea de 14 miliarde de lire sterline a mogulului mass-media poate merge c─âtre Jerry Hall. Avocatul Mark Stephens, de la firma Howard Kennedy, a declarat c─â domnul Murdoch ar fi semnat un acord prenup╚Ťial ÔÇ×destul de generosÔÇŁ.

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg