S-a ├«nsurat cu p─âpu┼ča gonflabil─â ca s─â nu-l boceasc─â nevasta

10 noiembrie 2015
image
I-a cerut mâna în genunchi

A f─âcut s─â pl├óng─â ├«ntreaga planet─â! Un chinez care sufer─â de cancer ├«n faz─â terminal─â ┼či-a ├«mplinit ultima dorin┼ú─â: s─â se ├«nsoare. El a f─âcut o nunt─â de pomin─â cu o gonflabil─â, ca s─â nu lase v─âduv─â o femeie.

Nu vrea s─â fac─â pe nimeni s─â sufere! Un t├ón─âr de 28 de ani din Beijing, care nu dore┼čte ca numele s─âu s─â fie dat publicit─â┼úii, este condamnat la moarte de o boal─â necru┼ú─âtoare. ┼×tie c─â are zilele num─ârate, dar nu vrea s─â vorbeasc─â despre cancerul care ├«i mistuie trupul sau s─â ├«mpart─â durerea cu altcineva. ┼×i-a dorit nespus s─â moar─â ├«nsurat ┼či, pentru ca viitoarea so┼úie s─â nu sufere o traum─â, a preferat s─â aleag─â una artificial─â.

┼×i-a comandat o p─âpu┼č─â sexual─â exact pe gustul lui, care l-a costat 11.800 de yuani (7.676 de lei). Arat─â ca o femeie superb─â, cu ├«n─âl┼úimea de 1,52 metri ┼či greutatea de 40 de kilograme, cu piele din silicon aidoma celei de om la pip─âire. 

image
Se comport─â cu ea ca ┼či c├ónd ar fi vie

T├ón─ârul a organizat apoi o nunt─â ca ├«n pove┼čti pentru el ┼či pentru ea. I-a cump─ârat o rochie alb─â de mireas─â ┼či o superb─â rochie liliachie pentru cununia civil─â, a angajat o machieuz─â s-o fardeze ┼či o coafez─â s─â o pieptene dup─â placul lui ┼či un fotograf care s─â imortalizeze cele mai emo┼úionante momente din cea mai important─â zi din via┼úa sa.

ÔÇŁNu vreau s─â r─ânesc sentimentele nim─ânui. De aceea am preferat s─â m─â ├«nsor cu o p─âpu┼č─â dec├ót cu o femeie adev─ârat─â. Am vrut s─â simt ┼či eu bucuria de a m─â c─âs─âtori ├«nainte de a muri. ├Äns─â am ┼úinut neap─ârat s─â nu las ├«n urm─â o fiin┼ú─â care s─â m─â boceasc─âÔÇŁ, a explicat mirele.

În schimb, chinezul a făcut ca nenumărate persoane din întreaga lume să verse o lacrimă pentru destinul său crud.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png