S-au plimbat pe sârmă la 80 de metri înălțime


    Nik Wallenda și sora lui  Lijana au mers pe sârmă  peste Times Square
Nik Wallenda și sora lui Lijana au mers pe sârmă peste Times Square

Familia de acrobați Wallenda a scris o nouă filă de istorie în această săptămână! Nik Wallenda și sora lui Lijana au traversat Times Square mergând pe sârma prinsă la etajul 25 deasupra solului.

La doi ani după accidentarea îngrozitoare a Lijanei, care aproape că și-a pierdut viața după ce familia Wallenda a încercat să intre în Cartea Recordurilor realizând pe sârmă o piramidă alcătuită din opt persoane, aceasta a revenit alături de fratele ei pentru un spectacol de infarct. Cei doi au reușit să traverseze cu bine piața din New York, în aplauzele spectatorilor. Aceasta nu a fost cea mai grea încercare prin care au trecut acrobrații Wallenda. În urmă cu câțiva ani, familia care are origini poloneze a traversat Marele Canion, mergând pe sârmă la 500 de metri înălțime și Cascada Niagara, făcând echilibristică la 900 de metri înălțime. După ce a ajuns pe partea cealaltă, Lijana a declarat că vrea să se antreneze pentru a reuși în 2020 să execute împreună cu familia ”piramida de opt” pentru a câștiga un titlu Guinness.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg