Satul unde locuiesc numai femei de până în 45 de ani


    Satul este populat de 600 de femei, majoritatea fiind singureFoto Youtube
Satul este populat de 600 de femei, majoritatea fiind singureFoto Youtube

În Brazilia există un sat unde locuiesc numai femei cu vârste până în 45 de ani. Într-adevăr, nu este o simplă poveste din mitologia greacă. Este vorba despre un sat ascuns între dealuri, populat numai de femei frumoase aflate în căutarea iubirii.

Noiva de Cordeiro este un sat din Brazilia format dintr-o comunitate de 600 de femei, majoritatea cu vârste până în 45 de ani. Bărbații sunt extrem de rari aici, fiind nevoiți să plece departe pentru a munci, lăsând satul doar în grija femeilor, relatează The Telegraph. Mai mult decât atât, aceste femei sunt bine cunoscute în întreaga Brazilie pentru frumusețea lor. „Aici, singurii bărbați pe care noi, femeile singure, îi întâlnim sunt fie căsătoriți, fie suntem rude, toți suntem veri”, a declarat Nelma Fernandes (23 de ani).

Unele fete spun că n-au sărutat niciodată un băiat
Unele fete spun că n-au sărutat niciodată un băiat

Multe dintre aceste fete susțin că nici nu au sărutat vreodată un băiat și visează să se îndrăgostească și să se căsătorească. Totuși, femeile nu își doresc să își părăsească satul pentru a-și găsi un partener. Numele orașului, Noiva do Cordeiro, se traduce Mireasa Mielului și este cunoscut pentru comunitatea foarte puternică de femei de aici. Orașul a fost fondat de altfel tot de o femeie – Maria Senhorinha de Lima – care a fost acuzată de adulter și alungată din propria biserică și din propriul cămin în anul 1891. Una dintre strănepoatele sale încă trăiește în regiune, dar locuiește la 60 de mile de capitala statului Belo Horizonte.

În ciuda faptului că multe femei sunt singure, unele se tem că un aflux de bărbați ar putea să le distrugă stilul de viață distinctiv. „Noi împărțim totul, chiar și pământul pe care-l muncim. Nimeni nu e în compeție cu nimeni aici. Sunt toți pentru unul și unul pentu toți”, a afirmat una dintre femei.

Acesta este satul populat doar de femei tinere

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (6) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (7) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg