┼×i-a cump─ârat ma┼čin─â cu 4,2 tone de monede

4 iunie 2015
image
B─ârbatul i-a ┼čocat pe angaja┼úii showroom-ului c├ónd a livrat cele 680.000 de monedeFoto: Guliver/Splashnews

Incredibil! Un chinez din Shenyang, provincia Liaoning, ┼či-a cump─ârat o ma┼čin─â de 110.000 de dolari cu 680.000 de monede. B─ârbatul a mers la salonul auto cu 4,2 tone de m─ârun┼úi┼č, pe care l-a adus cu un camion.

Xian Gan (40 de ani) s-a plimbat cu o camionet─â plin─â cu fi┼čicuri cu monede de un yuan (echivalentul a 0,16 dolari), care ├«nsumate f─âceau 680.000 de yuani, adic─â 110.000 de dolari (436.154 de lei), exact c├ót costa ma┼čina pe care avea de g├ónd s─â ┼či-o cumpere.

image
Xian Gan, de 40 de ani, a pl─âtit automobilul de 110.000 $ cu m─ârun┼úi┼č

 Reprezentan┼úii salonului auto din Shenyang, provincia Liaoning, China, au r─âmas ┼čoca┼úi c├ónd b─ârbatul a ├«nceput s─â descarce 4,2 tone de metal dintr-un camion pe care l-a parcat ├«n fa┼úa magazinului. Din cauza afacerii sale ├«n comer┼ú, Gan le-a spus c─â nu poate pl─âti dec├ót cu m─ârun┼úi┼č. Era visul lui de-o via┼ú─â s─â-┼či cumpere automobilul de lux de culoare alb─â, marca Toyota Land Cruiser, comandat special din str─âin─âtate. 

image
Noua achiziţie este o Toyota Land Cruiser

Nici o banc─â nu se ar─âtase prea bucuroas─â s─â ├«ncaseze suma sub form─â de monede pentru c─â ar dura foarte mult s─â numere banii. Numai o reprezentan┼ú─â auto din China acceptase ca Gan s─â livreze 4,2 tone de monede ambalate ├«n 1.730 de fi┼čicuri. Dealerul ┼či-a mobilizat to┼úi angaja┼úii la num─âratul monedelor, ├«n timp ce fericitul cump─âr─âtor s-a a┼čezat s─â-┼či admire bijuteria pe patru ro┼úi din parcare. Dup─â mai multe ore de munc─â istovitoare, angaja┼úii salonului auto au refuzat s─â mai numere, a┼ča c─â patronul a decis s─â c├ónt─âreasc─â individual fiecare fi┼čic pentru a evalua suma. Evident, partea dificil─â a revenit angaja┼úilor de la banc─â, dup─â ce suma a fost depus─â ├«n contul dealerului. 15 angaja┼úi au fost ├«ns─ârcina┼úi ca ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â s─â termine de num─ârat 680.000 de monede.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg