Și-a filmat iubita în timp ce-i făcea o surpriză! Reacția femeii


    Femeia a fost cu adevărat surprinsă de gestul logodnicului săuFoto: Captură video
Femeia a fost cu adevărat surprinsă de gestul logodnicului săuFoto: Captură video

Dacă iubești și îți place să îngrijești animalele, atunci povestea de mai jos te va emoționa cu siguranță. Și de ce nu, chiar te va determina să urmezi exemplul acestui cuplu de americani.

Totul a pornit de la o simplă postare pe o rețea de socializare și de la dorința unui bărbat de a o suprinde pe femeia iubită. Sarah, o tânără din SUA, a văzut poza unui căteluș pe Facebook și i-a aratat-o partenerului său, fără ca ea să știe că el îi plănuiește o surpriză de proporții. Sarah a sunat la adăpostul de animale pentru a se interesa de soarta patrupedului care îi furase inima, însă vestea aflată a întristat-o foarte tare: altcineva își manifestase dorința de a-i oferi o casă. Numai că ce a urmat a lăsat-o cu adevărat fără glas.

“Sarah, logodnica mea, și-a dorit foarte tare să salveze acest cățeluș de la adăpost.  Ceea ce ea nici măcar nu bănuia este faptul că eu deja plănuisem să îl aduc pe micuț în casa noastră“, a spus Daniel, iubitul femeii, într-un clip postat chiar de el pe YouTube.

Pentru ca întregul plan să capete o aură de poveste, tânărul a instalat o cameră video  pentru a suprinde reacția femeii care avea să îi devină soție peste doar câteva luni. Jax, căci așa se numește noul membru al familiei, a devenit rapid cea mai frumoasă surpriză pentru Sarah, care s-a declarat pe cât de surprinsă, pe atât de încântată. Comentariile lăsate pe YouTube arată foarte clar emoția pe care gestul barbatului a impregnant-o atât în inima logodnicei sale, cât și în ale internauților.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg