Stephen Hawking: «Omenirea rămâne fără timp pe Pământ»

Ultima actualizare:

    Stephen Hawking a realizat un nou documentar denumit "Expediţie către Noul Pământ"' în care afirmă că omenirea rămâne fără timp pe Pământ  foto: Getty Images
Stephen Hawking a realizat un nou documentar denumit "Expediţie către Noul Pământ"' în care afirmă că omenirea rămâne fără timp pe Pământ foto: Getty Images

Stephen Hawking, cel mai mare și mai cunoscut savant din lume, crede că oamenii vor trebui să colonizeze o altă planetă în maximum 100 de ani pentru ca omenirea să supravieţuiască.

În documentarul denumit „Expediţie către Noul Pământ”, Hawking (75 de ani) afirmă că omenirea rămâne fără timp pe Pământ, aceasta fiind nevoită să supravieţuiască prăbuşirii asteroizilor, epidemiilor şi a suprapopulaţiei.

Pentru realizarea acestui documentar, astrofizicianul a călătorit prin lume alături de studentul său Christophe Galfard, scrie descopera.ro.

În cadrul serialului vor fi prezentate teme precum ascensiunea roboţilor, lipsa antibioticelor, călătoria către Marte şi schimbările de gen.

Profesorul Stephen Hawking suferă de scleroză laterală amiotrofică, o maladie paralizantă cu care a fost diagnosticat pe când avea 22 de ani. Astrofizicianul se deplasează într-un scaun cu rotile şi comunică prin intermediul unui computer şi al unui sintetizator vocal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net