Stephen Hawking: ┬źOmenirea r─âm├óne f─âr─â timp pe P─âm├ónt┬╗

9 mai 2017
simeon stalpnicul png
Stephen Hawking a realizat un nou documentar denumit "Expediţie către Noul Pământ"' în care afirmă că omenirea rămâne fără timp pe Pământ foto: Getty Images

Stephen Hawking, cel mai mare și mai cunoscut savant din lume, crede că oamenii vor trebui să colonizeze o altă planetă în maximum 100 de ani pentru ca omenirea să supravieţuiască.

├Än documentarul denumit ÔÇ×Expedi┼úie c─âtre Noul P─âm├óntÔÇŁ, Hawking (75 de ani) afirm─â c─â omenirea r─âm├óne f─âr─â timp pe P─âm├ónt, aceasta fiind nevoit─â s─â supravie┼úuiasc─â pr─âbu┼čirii asteroizilor, epidemiilor ┼či a suprapopula┼úiei.

Pentru realizarea acestui documentar, astrofizicianul a c─âl─âtorit prin lume al─âturi de studentul s─âu Christophe Galfard, scrie descopera.ro.

├Än cadrul serialului vor fi prezentate teme precum ascensiunea robo┼úilor, lipsa antibioticelor, c─âl─âtoria c─âtre Marte ┼či schimb─ârile de gen.

Profesorul Stephen Hawking sufer─â de scleroz─â lateral─â amiotrofic─â, o maladie paralizant─â cu care a fost diagnosticat pe c├ónd avea 22 de ani. Astrofizicianul se deplaseaz─â ├«ntr-un scaun cu rotile ┼či comunic─â prin intermediul unui computer ┼či al unui sintetizator vocal.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg