Sunt într-o relație de 14 ani, dar mai vor o persoană în cuplul lor: „Ne dorim ca fiul nostru să aibă o a doua mamă”

Jes și Stephen Demarco, doi tineri care sunt și părinții unui copil - Luca - au luat prin surprindere presa internațională și oamenii din toate colțurile lumii acum un an, atunci când au anunțat public că au o relație deschisă și doresc să găsească o a treia parteneră care să poată fi o a doua mamă pentru copil, informează Daily Mail

Cuplul care are o relație deschisă / foto: Daily Mail
Cuplul care are o relație deschisă / foto: Daily Mail

În timp ce majoritatea oamenilor consideră relațiile deschise un subiect tabu și îi condamnă pe cei care aleg să își împărtășească iubirea astfel, alții, precum Jes și Stephen Demarco, se consideră norocoși să mai poată avea o altă persoană care să le îngrijească fiul. 

„Suntem foarte bine cu un copil acum, dar, dacă noua parteneră își va dori, cu siguranță vom accepta, dar mai târziu, când Luca va avea cinci ani sau mai mult”, a dezvăluit femeia.

Își doresc o a doua mamă pentru copil 

Jess consideră că apariția unei alte femei în viața lor va fi benefică, mai ales pentru Luca, și speră ca femeia pe care o vor găsi să fie potrivită pentru a întemeia, alături de ei, un cămin. 

„Am așteptat un pic mai mult decât ne doream pentru că ne-am dorit să ne întemeiem o familie cu o a treia femeia. Ne dorim ca fiul nostru să aibă o a doua mamă. Ne dorim ajutor. Se spune că este nevoie de un sat ca să crești un copil, însă nimeni nu încearcă să construiască acel sat. Nu-mi este teamă ca o altă femeie să-mi iubească fiul sau că va avea un alt copilul cu Stephen. Îi vom crește împreună ca o familie”, a spus Jess, pentru sursa amintită. 

Jess nu se consideră o femeie geloasă 

Tânăra a mărturisit că nu gustă des din sentimentul de gelozie, așa că îi permite soțului ei să cunoască persoane în continuare pe diverse aplicații de dating. 

„Îi permit să folosească aplicații de dating, să aleagă fete, să aibă conversații, să se asigure că persoana este cine spune că este, iar apoi stabilim o întâlnire, încercăm să ne cunoaștem mai bine”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net