Tatăl lui Britney Spears îi cere artistei bani, după ce a eliberat-o de tutelă!

Britney Spears e în sfârșit „liberă”, însă problemele cu tatăl ei nu au încetat nici pe departe. Deși părintele vedetei internaționale a fost suspendat din funcția de tutore legal al fiicei lui, se pare că Jamie Spears nu a încheiat socotelile cu fiica lui, cei doi războindu-se în continuare în instanță.

Războiul continuă între Britney Spears și tatăl ei Foto: Arhivă personală
Războiul continuă între Britney Spears și tatăl ei Foto: Arhivă personală

În prezent, după ce a renunțat la tutelă, tatăl lui Birtney îi cere acum artistei o sumă considerabilă de bani pentru a-și plăti facturile, exact cum proceda în perioada în care el deținea controlul asupra averii fiicei lui.

Tatăl lui Britney vrea în continuare bani de la artistă

În timpul tutelei, curtea de judecată a decis ca din banii lui Britney Spears să se plătească și toate cheltuielile legale ale tatălui ei, atât timp cât el s-a ocupat de finanțele ei. Avocații cântăreței internaționale susțin, pentru Daily Mail, că Jamie Spears i-a luat multe milioane de dolari artistei din conturi, în întreaga perioadă în care i-a fost tutore legal.

De asemenea, bărbatul dorește ca Britney să îi plătească și pe avocații lui, care au avut un rol în în concluzionarea problemei de tutelă, spune el. Acesta a formulat o cerere către instanța de judecată în acest sens. Potrivit Variety, avocatul lui Jamie Spears cere în jur de 1,200 de dolari pe oră. Aceasta este suma pe care tatăl lui Britney o dorește de la fiica lui în prezent, pe lângă celelalte cheltuieli pe care el le are.

„Domnul Stears i-a luat lui Britney milionae de dolari când era tutorele ei, în timp ce și-a plătit avocații cu și mai multe milioane. Toate plățile astea au fost făcute din banii câștigați și munciți de Britney. (..) E o abominație (să îi ceară bani n.r). Acesta nu e un comportament de părinte care își iubește copilul”, a declarat avocatul cântăreței.

De asemenea, există informații că tatăl lui Britney ar fi sustras sume exorbitante din conturile artistei, de-a lungul timpului. Jamie Spears se apără însă și susține că aceasta este doar imaginea pe care dorește să i-o portretizeze echipa de avocați a lui Britney.

De ce s-a aflat Britney sub tutelă

Jamie Spears, tatăl artistei, a fost timp de 13 ani tutorele legal al artistei, din cauza presupuselor probleme mintale ale acesteia.

Avocatul lui Britney a declarat, de-a lungul timpului, că starul pop se „teme” de el și că nu va mai ține concerte atât timp cât acesta va rămâne în control. 

Începând cu 2008, Britney Spears nu și-a mai putut contrla afacerile sau deciziile cu privire la cariera sa, toate acestea fiind hotărâte de tatăl său, în baza acordului adoptat de instanță.

De obicei, astfel de hotărâri judecătorești se iau în cazul persoanelor care nu pot lua propriile deciziile – de exemplu, pacienți diagnosticați cu demență sau alte boli mintale.

Presupusele probleme mintale ale artistei au atras atenția publicului larg încă de când Britney s-a ras în cap în timpul unei crize și a lovit paparazzi cu o umbrelă. De-a lungul timpului, aceasta fost la centre de reabilitare de mai multe ori. În luna august a acestui an, după nenumărate procese, Britney a scăpat într-un final de tutela tatălui ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net