Teroriștii ISIS anunță noi atentate pe două aeroporturi din Anglia!


    Teroriștii ISIS anunță noi atentate
Teroriștii ISIS anunță noi atentate

Europa este în pericol! După teribilele atentate din Bruxelles, comise marți (22 martie), pe aeroportul Zaventem și la metrou, teroriștii Statului Islamic/Daesh au sărbătorit împărțind bomboane pe străzile din Siria. Militanții din toată lumea celebrează victoria, și vin cu noi amenințări.

ISIS a publicat un nou videoclip în care un islamist extremist cu accent britanic anunță următoarele trei ținte ale grupării teroriste. Potrivit acestuia, vor avea loc alte atentate pe aeroporturile Gatwick și Heathrow din Anglia, dar și pe Downing Street, în Londra, potrivit dailymail.co.uk.

„Belgia, aeroportul din Bruxelles... o mare explozie, nu-i așa? Heathrow, Gatwic, Downing Street... voi urmați”, spune teroristul, în videoclipul înfiorător. Apoi, în fundal se aud râsete ale celorlalți militanți, care sărbătoresc atentatele recente.

Autoritățile britanice sunt pregătite pentru un posibil atac, Anglia fiind sub alertă teroristă severă. Echipajele de poliție înarmate au împânzit aeroporturile, gările și alte zone importante, aglomerate.

Imediat după atentatele din Bruxelles, ISIS a publicat un comunicat în care amenința țările care s-au aliat împotriva Statului Islamic: „Promitem statelor care s-au aliat împotriva Statului Islamic că va avea parte de zile întunecate în schimbul agresiunii lor împotriva statului nostru. Și ce vă așteaptă va deveni și mai greu și mai amar prin grația lui Allah. În cinstea lui Allah, care ne-a făcut exploziile precise, și ne-a ajutat să reușim. Îi cerem să îi accepte pe frații noștri printre martiri”.

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg