Test de Ziua Pământului 2015. Ce rezultate poţi avea la testul "Ce animal vă reprezintă?" de la Google

Ultima actualizare:

    Test de Ziua Pământului 2015 propus de Google: "Ce animal vă reprezintă?"captură Google
Test de Ziua Pământului 2015 propus de Google: "Ce animal vă reprezintă?"captură Google

Test de Ziua Pământului 2015. În ziua de 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, iar Google propune un test amuzant pentru utilizatori cu tema "Ce animal vă reprezintă?" Iată cum se rezolvă: răspundeţi la cinci întrebări, fiecare cu patru variante, iar la final primiţi răspunsul. Îl puteţi trimite prietenilor şi în puteţi juca ori de câte ori vă place.

Test de Ziua Pământului 2015. Google propune acest test "Ce animal vă reprezintă?" cu scopul de a-i face pe utilizatori să conştientizeze importanţa acestei sărbători mondiale.

Cele cinci întrebări la care trebuie să răspundeţi sunt: 1. Ce faceţi de obicei vineri seara? 2. Dvs. şi cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă apăreţi la o petrecere cu ţinute identice. Cum reacţionaţi? 3. Alegeţi o gustare 4. Ce calităţi căutaţi la un partener? 5. Alegeţi un hobby. La finalul testului de Ziua Pământului primiţi răspunsul: poate fi un animal rar, pe care l-aţi văzut probabil doar în documentarele tv sau în atlasele zoologice. Intraţi aici pentru Testul de Ziua Pământului de la Google.

Test de Ziua Pământului 2015. Când a apărut sărbătoarea?

Ziua Pământului a fost proclamată în anul 1970 de senatorul american Gaylor Nelson. Dar ideea exista de câteva decenii, în contextul dezvoltării unei ştiinţe noi, numită ecologie. În primul an, Ziua Pământului a fost sărbătorită de 20 milioane de cetăţeni americani, cei mai mulţi făcând parte din generaţia tânără.

Au trecut 20 de ani, până în 1990, pentru ca Ziua Pământului să devină un eveniment planetar. Atunci, peste 200 milioane de oameni din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului într-o manifestare de amploare.

Peste încă două decenii, în anul 2009, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ.

Test de Ziua Pământului 2015. Cine a fost Gaylord Nelson, "inventatorul" Zilei Pământului?

Gaylord Nelson (1916 - 2005) a fost un politician democrat american din Wisconsin. A fost guvernator al acestui în perioada 1959 – 1963.

Despre Gaylord Nelson se ştie că a fost mereu pasionat de mediul înconjurător, fiind adesea menționat alături de Al Gore, Coker Karson și Erwin Steve. În 1963, el a călătorit în turneul Conservation Tour cu președintele John F. Kennedy și a fost fondatorul principal al sărbătorii Ziua Pământului (prima a avut loc în 1970). Nelson a fost și un suporter al micilor afaceri. În 1973, Nelson a fost unul dintre cei trei senatori care s-a opus numirii lui Gerald Ford la Vicepreședinție.

În 1970, el a fost chemat pentru audieri în cadrul Congresului privind siguranța pilulelor contraceptive orale combinate, audieri foarte cunoscute în Statele Unite sub denumirea The Nelson Pill Hearings. Ca urmare a audierilor s-a aflat despre efectele secundare ale acestor pilule - a fost prima astfel de divulgare despre un medicament farmaceutic.

Test de Ziua Pământului 2015. Curiozităţi despre planeta noastră

  • Ar fi nevoie de aproximativ 1,3 milioane de planete asemenea Pământului pentru a umple Soarele, care este o stea de dimensiuni medii.
  • Daca am face un tunel prin mijlocul Pământului şi cineva ar sări in el, ar dura cam 42 de minute pentru ca acea persoană să străbată tunelul de la un capăt la altul.
  • Lumina ajunge pe Pământ de la Soare in aproximativ 8 minute si 20 de secunde.
  • Exista mai multe organisme vii intr-o lingurita de pamant decât toţi locuitorii Terrei.
  • Înainte de apariţia copacilor Terra era acoperită de ciuperci uriaşe.
  • Galaxia noastra conţine probabil cel putin doua miliarde de planete asemănatoare Pământului.
  • Pe Pământ există în jur de 7.500.000.000.000.000.000 (7,5 miliarde de miliarde) de granule de nisip.
  • Nucleul Pământului este aproape la fel de fierbinte ca şi Soarele.
  • Pământul este singurul loc din sistemul nostru solar în care apa se gaseste in toate formele de agregare: solidă, lichidă şi gazoasă.

Sursa: studentie.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net