Ţestoasele Ninja există!

Ultima actualizare:

    Ţestoasa are acum faţă de titan
Ţestoasa are acum faţă de titan

Ţestoasele Ninja există în realitate! AKUT3 este prima ţestoasă din lume care a primit un implant osos şi de mandibulă, după ce s-a ciocnit de o ambarcaţiune. Reptila de 45 de kile are acum o faţă din titan, scoasă la imprimanta 3D .

Povestea ţestoasei AKUT3 a înduioşat întreaga lume. Ea a fost lovită de un vapor şi viaţa sa era în pericol. Medicii veterinari au reuşit s-o salveze de la moarte implantându-i o proteză de titan scoasă la imprimantă. Specialiştii turci au muncit două luni până au reuşit să realizeze implantul osos şi de mandibulă cu ajutorul calculatorului. Operaţia de grefare a implantului a fost efectuată de o echipă de chirurgi şi veterinari şi a durat două ore. Ţestoasa bionică este în convalescenţă, dar nu prezină nici un risc ca organismul ei să respingă proteza.

Seamănă cu Ţestoasele Ninja

Ţestoasele Ninja sunt personaje de ficţiune create de Kevin Eastman şi Peter Laird în 1984 în benzile americane omonime. Datorită succesului fulminant de care s-au bucurat, au fost produse apoi mai multe seriale de televiziune de animaţie între 1987-2003 şi 2012. În paralel, alte şase filme au fost lansate în 1990 şi 2014. Serialul relatează aventurile a patru ţestoasecare care trăiesc în canalele din New York. Expunerea lor la un mutagen (substanţă care schimbă materialul genetic) le-a schimbat în creaturi care seamănă cu omul şi de talie umană. Antrenate de părintele lor adoptiv, şobolanul Splinter, în lupte ninjutsu, cele patru ţestoase luptă împotriva diverselor ameninţări care planează asupra oraşului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net