Transformarea șocantă a unei fete care a luat pastile de slăbit în exces

image
Femeia a slăbit drastic după ce a consumat mai multe tipuri de pastile de slăbitFoto: Daily Mail

Greutatea unei femei în vârstă de numai 20 de ani a scăzut dramatic după ce a consumat patru tipuri diferite de pastile de slăbit, punându-i viața în pericol.

Amber Girling suferea de anorexie și obișnuia să ia peste 90 de tablete de slăbit pe săptămână. Femeia a slăbit aproximativ 30 de kilograme foarte rapid, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit grav, potrivit Daily Mail.

La vârsta de 17 ani, Amber cântărea 57 de kilograme, însă colegele ei de liceu considerau că este „plinuță” și făceau comentarii răutăcioase la adresa ei. Deși a încercat să le ignore, nu a durat mult până adolescenta a început să facă exerciții fizice și să țină o cură de slăbire. Amber mergea la sala de fitness în fiecare zi și, în final, a ajuns să consume numai 200 de calorii pe zi, cu mult sub valoarea necesară organismului.

Cu toate acestea, din cauza faptului că rezultatele întârziau să apară, adolescenta a decis să apeleze la diverse pastile de slăbit, ajungând să fie dependentă de patru tipuri diferite de astfel de pastile. Aceasta și-a procurat pastilele de pe internet și din magazine de specialitate. În scurt timp, Amber a ajuns să cântărească numai 25 de kilograme, iar pastilele îi cauzau dureri de stomac, vomă și îngălbenirea pielii.

image
Pastilele de slăbit au afectat grav sănătatea adolescentei

Sora ei a observat toate aceste simptome și a dus-o cu forța la un spital de specialitate, unde a fost internată timp de 5 luni pentru tratarea tulburărilor de alimentație și a dependenței de pastile de slăbit. La sfârșitul tratamentului, Amber cântărea 50 de kilograme, o greutate normală pentru o persoană de statura ei.

Deși pastilele de slăbit sunt foarte ușor de procurat, nu m-am mai atins de ele de atunci”, a declarat tânăra despre pastilele de slăbit. Aceasta le sfătuiește pe femeile din toată lumea să nu recurgă la pastilele de slăbit, întrucât „aproape că și-a pierdut viața” din cauza lor.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
Kate Middleton
image
image
image
image
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg