Trump se ia de Macron chiar la Paris: „Plătiți-vă datoriile!”

image
Coafura i-a jucat feste Melaniei Trump, în timp ce Donald Trump abia ce se „răcorise” cu un nou mesaj agresiv pe TwitterGetty Images

Nu trecuseră nici cinci minute de când soții Trump au aterizat în Paris pentru evenimentele dedicate Centenarului Arministițiului, iar președintele SUA l-a jignit pe Emmanuel Macron într-un mesaj publicat pe Twitter.

Momentul istoric care a avut loc în Franța a fost organizat cu ocazia celebrării a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondia. Trump, însă, l-a criticat pe Macron înainte să apuce să calce pe treptele avionului Air Force One pentru a pune piciorul pe sol francez. Nemulțumirea președintelui american a apărut după ce Macron a spus că Europa are nevoie de propria sa armată pentru a se apăra de China, Rusia și SUA.

„O insultă foarte mare, dar, probabil că Europa ar trebui mai întâi să își plătească cota sa proporțională la NATO, pe care SUA o subvenționează din plin”, a scris Trump, la trei minute după ce avionul prezidențial aterizase pe aeroportul din Paris.

Macron afirmase cu câteva zile mai devreme că Europa nu va putea fi niciodată puternică dacă nu va putea să se protejeze de celelalte mari puteri ale lumii.

niculina stoican  facebook jpg
corina caragea jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă (bust natural) Fotomodelul are probabil cei mai frumoşi sâni din showbiz, iar marile firme de lenjerie intimă se bat pe ea Alice are contract cu Guess jpeg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Umar Kremlev si Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Psihologul Domnica Petrovai, la prezentarea sondajului World Vision Sursa Remus Florescu jpg
image
image
image
image
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă, ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja