Trump va mobiliza 100.000 de soldați pentru a-i expulza pe imigranții ilegali

Ultima actualizare:

    Administrația Trump intensifică operațiunile de expulzare a imigranților ilegaliFoto: Getty
Administrația Trump intensifică operațiunile de expulzare a imigranților ilegaliFoto: Getty

Donald Trump tratează în continuare problema imigranților ilegali cu maximă seriozitate, iar prin asta se înțelege o intensificare a acțiunii de evacuare a acestora. Președintele SUA dorește mobilizarea a 100.000 de agenți ai Gărzii Naționale pentru această operațiune.

Aceasta nu este încă o informație confirmată de guvern, ci este o notă de proiect obținută de Associated Press, precizează The Independent. În document se vorbește despre o militarizare fără precedent o operațiunilor de expulzare a imigranților ilegali de pe teritoriul american.

Donald Trump a lansat această campanie concentrându-se în special pe imigranții mexicani, făcându-i responabili pentru amjoritatea actelor criminale din vestul țării. Nu trebuie să uităm că în timpul campaniei electorale, Trump i-a numit pe mexicani violatori și traficanți de droguri și a luat în cele din urmă decizia de a construi un zid la granița cu Mexicul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net