Uitați de Putin! Premierul Canadei, cel mai atletic politician din lume

image
Justin Trudeau, Prim-ministrul CanadeiFoto Getty

Gata! De-acum, Vladimir Putin, are o concurență serioasă. Nu mai este el cel mai atletic lider politic din lume. Dacă, până acum, liderul de la Kremlin se duela și la acest capitol cu Barack Obama, iată că, acum, și-a făcut loc pe această scenă Justin Trudeau (44 de ani), premierul Canadei.

Sigur, liderul de la Kremlin s-a pozat în timpul liber la bustul gol călărind iar Obama s-a lăsat filmat în timp ce dansa în Argentina tango. 

Dar, Trudeau, premierul Canadei, i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când s-a pozat în timp ce executa, la birou, una dintre cele mai dificile poziții din yoga. 

image
Justin Trudeau execută perfect "poziția păun"

Trudeau a publicat această imagine pe contul său de Twitter în anul 2013, însă mashable.com a readus-o în atenția publicului în aceste zile. Execuția perfectă a acestei poziții l-ar putea face mândru chiar și pe premierul indian, Narendra Modi, recunoscut ca un mare practicant de yoga.

image
Justin Trudeau pare să calce pe urmele tatălui său

Justin Trudeau pare să calce pe urmele tatălui său, Pierre Elliot Trudeau, care de asemenea a fost yoghin și a avut centura maro la judo. Prin anii 1990, actualul premier canadian a fost instructor de snowboarding. Foștii săi elevi își amintesc cum Justin obișnuia să recite versuri în timp ce îi învăța diferite mișcări cu placa de snowboard. “Am o amintire foarte vie despre el recitând din Shakespeare în timp ce ne învăța întoarcerile”, a declarat Sonalie Figueiras, una dintre fostele eleve ale lui Justin.

image
Pim-ministrul canadian, alături de familia sa

Justin pare să iasă din tiparele obișnuite ale unui politician contemporan. Imaginile publicate pe contul său Instagram, unde prezintă cele mai importante momente din viața sa, scot în evidență talentele și pasiunile sale. Spre exemplu, în timp ce majoritatea politicienilor obișnuiesc să îi sărute pe copii în timpul campaniilor electorale, Justin preferă să îi țină în poziție verticală în perfect echilibru în propria sa palmă.

image
Justin Trudeau, în timpul campaniei electorale

image
Justin Trudeau, în timpul campaniei electorale

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
festival de traditii culinare Ialomita FOTO cicnet ro jpg
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg