Uite-o pe sexy-consiliera lui Trump cum se crăcește în Biroul Oval! Imaginile i-au revoltat pe americani

simeon stalpnicul png
Kellyanne Conway a fost criticată pentru felul în care s-a comportat în tmpul unei întâlniri oficialeFoto: AFP

Toate re╚Ťelele de socializare ÔÇ×fierbÔÇŁ din cauza unor imagini cu consiliera lui Donald Trump, Kellyanne Conway, ├«n Biroul Oval de la Casa Alb─â. Fotografiile o surprind pe blond─â urcat─â pe canapeaua din faimosul biroul al pre╚Öedintelui american, f─âc├óndu-le poze invita╚Ťilor. Imaginile au st├órnit indignare ├«n r├óndul internau╚Ťilor, care spun c─â gesturile ei simbolizeaz─â mai mult dec├ót se poate observa la prima vedere.

├Än imaginile respective, Conway este ├«ngenuncheat─â pe canapea ╚Öi ├«i face poze lui Trump ╚Öi oaspe╚Ťilor s─âi. La Casa Alb─â au fost invita╚Ťi liderii de culoare ale unor universit─â╚Ťii ╚Öi colegii de prestigiu din Statele Unite ale Americii, realteaz─â Business Insider.

Dup─â ce agen╚Ťia France-Presse a publicat imaginile pe Twitter, internau╚Ťii au ├«nceput s─â reac╚Ťioneze suger├ónd c─â felul ├«n care s-a comportat Kellyanne Conway la ├«nt├ólnire are o semnifica╚Ťie mai profund─â. Cei mai mul╚Ťi au considerat c─â femeia s-a comportat necivilizat, ├«ntr-un cadru care se dorea a fi unul formal ╚Öi c─â ╚Öedin╚Ťa lui Trump cu liderii de culoare ai universit─â╚Ťilor nu poate fi luat─â ├«n serios, ├«n astfel de condi╚Ťii. 

simeon stalpnicul png
Aceast─â imagine i-a isterizat pe internau╚ŤiFoto: AFP

Kellyanne Conway a fost ╚Öefa de campanie a cadidatului republican. De profesie e avocat─â, iar acum a ajuns s─â fie consiliera lui Donald Trump. ├Än trecut, blonda a f─âcut parte ╚Öi din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea ├«n favoarea lui Trump. 

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg