Uite-o pe sexy-consiliera lui Trump cum se crăcește în Biroul Oval! Imaginile i-au revoltat pe americani

simeon stalpnicul png
Kellyanne Conway a fost criticată pentru felul în care s-a comportat în tmpul unei întâlniri oficialeFoto: AFP

Toate rețelele de socializare „fierb” din cauza unor imagini cu consiliera lui Donald Trump, Kellyanne Conway, în Biroul Oval de la Casa Albă. Fotografiile o surprind pe blondă urcată pe canapeaua din faimosul biroul al președintelui american, făcându-le poze invitaților. Imaginile au stârnit indignare în rândul internauților, care spun că gesturile ei simbolizează mai mult decât se poate observa la prima vedere.

În imaginile respective, Conway este îngenuncheată pe canapea și îi face poze lui Trump și oaspeților săi. La Casa Albă au fost invitați liderii de culoare ale unor universității și colegii de prestigiu din Statele Unite ale Americii, realtează Business Insider.

După ce agenția France-Presse a publicat imaginile pe Twitter, internauții au început să reacționeze sugerând că felul în care s-a comportat Kellyanne Conway la întâlnire are o semnificație mai profundă. Cei mai mulți au considerat că femeia s-a comportat necivilizat, într-un cadru care se dorea a fi unul formal și că ședința lui Trump cu liderii de culoare ai universităților nu poate fi luată în serios, în astfel de condiții. 

simeon stalpnicul png
Această imagine i-a isterizat pe internauțiFoto: AFP

Kellyanne Conway a fost șefa de campanie a cadidatului republican. De profesie e avocată, iar acum a ajuns să fie consiliera lui Donald Trump. În trecut, blonda a făcut parte și din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea în favoarea lui Trump. 

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg