Uite unde s-au ascuns ca să emigreze în Europa!

22 noiembrie 2019
image
T├ón─ârul de 19 ani a stat ascuns sub bancheta din spate a ma┼činii timp de 5 ore

Disperarea îi împinge pe mulţi la gesturi necugetate! După tragedia de acum trei săptămâni din Sussex, când 39 de migranţi vietnamezi au murit congelaţi într-un camion al morţii, poliţia de frontieră spaniolă se confruntă cu un nou val de imigranţi. Iată unde se ascund tinerii africani pentru a trece graniţa!

Surpriz─â de propor┼úii la punctul de trecere a frontierei dintre Maroc ┼či Spania, Beni-Enzar! Agen┼úii din cadrul Guardia Civil au descoperit doi tineri de 19 ┼či 17 ani ascun┼či ├«ntr-o ma┼čin─â veche. Unul se pitise ├«n bordul ma┼činii, iar cel─âlalt ├«n bancheta din spate. Ambii au stat ascun┼či mai bine de cinci ore ┼či plecaser─â din Guinea pentru un trai mai bun ├«n Europa. Ei inten┼úionau s─â ajung─â ├«n enclava spaniol─â Mellila ┼či s─â ├«┼či procure aici acte false pentru a putea munci ├«n Uniunea European─â.

image
Adolescentul de 17 ani, din Guinea, scos la lumin─â...

Tinerii africani au fost descoperi┼úi dup─â ce detectorul poli┼úiei de frontier─â a ├«nregistrat ÔÇŁb─ât─âi ale inimii provenind de sub caroserieÔÇŁ. Poli┼úia spaniol─â a emis avertismente spun├ónd c─â imigran┼úii se pot ascunde ├«n tavanul fals al camioanelor, ├«n rezervoare false de motorin─â, ├«n trenul de aterizare al avioanelor, ├«n podelele false ale vehiculelor ┼či chiar ├«n compartimente special concepute din interiorul motorului. Din cauza temperaturilor extreme ┼či a deshidrat─ârii, mul┼úi dintre ei ajung mai mult mor┼úi dec├ót vii la destina┼úie. ├Äns─â asta nu ├«i opre┼čte s─â ├«ncerce ori de c├óte ori au prilejul de a fugi de s─âr─âcie. ┼×oferul ma┼činii, un marocan de 30 de ani, a fost arestat ├«mpreun─â cu cei doi ┼či risc─â 7 ani de pu┼čc─ârie, pentru trafic de persoane. 

image
...dup─â ce s-a ghemuit ├«n bordul ma┼činii
irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg