Un călugăr a câștigat Vocea Rusiei! Iată cum a cântat în finală

28 decembrie 2015
image
Fotiy, un călugăr ortodox, a câștigat Vocea Rusieifoto: captură video

Un c─âlug─âr ortodox a reu╚Öit s─â c├ó╚Ötige aprecierea publicului ├«n finala concursului de talente Vocea Rusiei. B─ârbatul a ob╚Ťinut 76 la sut─â din voturi, c├ó╚Ötig├ónd marele premiu ├«n defavoarea celorlal╚Ťi trei concuren╚Ťi care au ajuns ├«n ultima etap─â a emisiunii.

Fotiy, cu numele s─âu de mirean, Vitaliy Mochalov, a interpretat melodia ÔÇ×Per TeÔÇŁ pe scen─â, un c├óntec italian din anii ÔÇÖ60 cu care ╚Öi-a pus ├«n valoare timbrul vocal deosebit, potrivit ortodox.md. Peste 940.000 de mesaje ╚Öi apeluri telefonice au fost trimise ├«n favoarea ieromonahului.

Iat─â cum a impresionat publicul

ÔÇťApari┼úia mea pe scen─â a entuziasmat ┼či agitat oamenii. C├ónd te ui┼úi la televizor, nu te a┼čtep┼úi s─â vezi a┼ča ceva. Vrei s─â te relaxezi ┼či s─â te distrezi. ┼×i, dintr-o dat─â, vezi un preot. Se pare c─â prezen┼úa mea la acest concurs le-au reamintit de existe┼úa con┼čtiin┼úei, a sufletului ┼či a p─âcatelor. Oamenii mi-au scris ┼či ├«mi spun c─â, dup─â ce m-au v─âzut la televizor, vor s─â mearg─â la biseric─âÔÇŁ, a declarat Fotiy, citat de ortodox.md.

├Än urma concursului, c─âlug─ârul a ob╚Ťinut titlul de Vocea Rusiei, un contract cu Universal Music Russia ╚Öi un automobil marca Lada XRay.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg