Un italian de 70 de ani o acuză pe o româncă: «M-a lăsat fără 780.000 de euro»


    Simona, alături de italianul care o acuză că l-a escrocat
Simona, alături de italianul care o acuză că l-a escrocat

Scandal monstru între o tânără de 30 de ani din Gorj şi un italian de 70 de ani! Proprietara celei mai frumoase vile din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, Simona Mărgăian Tiriplică, este acuzată de bătrân că l-a pus să-şi vândă apartamentul din Milano şi i-ar fi luat cei 780.000 euro. Femeia susţine că nu e nimic adevărat, dar are deschise două dosare penale.

Francesco Thiela, cetăţean italian domiciliat la Milano, în vârstă de 73 de ani, i-a notificat pe 6 noiembrie 2017, prin avocat, pe Simona Daniela Mărgăian Tiriplică, pe mama acesteia Cornelia Ion Tiriplică, dar şi pe soţul tinerei, Ion Mărgăian, toţi domiciliaţi în Gorj, că l-ar fi prejudiciat cu o sumă de peste 780.000 euro, dar şi alte bunuri, pe care le vrea înapoi. Actul a fost trimis prin executor judecătoresc celor trei, spune avocata Oana Anghel.

„În toată perioada de doi ani, soţul Simonei mi-a fost prezentat drept bodyguard al acesteia. Mie mi s-a creat o imagine deformată asupra realităţii, în sensul că trăiam într-o relaţie de dragoste firească. Mi-a cerut în mod constant sume importante de bani, ajungând chiar să fac împrumuturi bancare”, se precizează în notificarea transmisă la Scoarţa. Italianul mai subliniază că Simona şi-ar fi însuşit toate bijuteriile soţiei sale decedate, dar şi toate bunurile din casă, spunându-i că se vor muta împreună în România în toamna anului 2017. 


    Gorjeanca trăieşte pe picior mare
Gorjeanca trăieşte pe picior mare

„I-am luat un Mercedes pentru care plătesc rate timp de câţiva ani de zile, mai exact peste 500 de euro lunar. Maşina neagră cumpărată de mine nu i-a fost suficientă, după vânzarea casei mele, soţul ei, din banii mei, i-a cumpărat ultimul tip de Mercedes. S-a fotografiat cu banii mei şi a postat fotografia pe Facebook”, susţine Francesco Thiela. Italianul spune că a ajuns acum la sapă de lemn din cauza româncei, cu care avea mari planuri de viitor, planuri care implicau achiziţionarea unui salon de coafură pentru Simona, o casă pentru ei doi în Bucureşti şi chiar aducerea pe lume a unui copil, rod al iubirii dintre cei doi.Reclamanta neagă acuzaţiile şi susţine că nu îşi face probleme în legătură cu plângerile italianului de care spune că nu a legat-o decât o relaţie de amiciţie, casa vândută, în Italia, în septembrie 2017, fiind a ei. Poliţiştii din Târgu-Jiu au început audierile în cele două dosare penale aflate în lucru la procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, deschise la cererea septuagenarului italian.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
inna sexy jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg