Venus şi Jupiter s-au aliniat. Uite cum ne afectează asta!

Ultima actualizare:

    Aşa s-a văzut  suprapunerea  din Australia
Aşa s-a văzut suprapunerea din Australia

13 noiembrie 2017. Ora 7.56. Abia se crăpa de ziuă în ţara noastră, că în partea cealaltă de planetă, în Australia şi SUA, începea un spactacol ceresc remarcabil. Luceafărul (Venus) şi Jupiter s-au suprapus preţ de două minute. La ora 7.58 spectacolul ceresc se încheiase lăsând loc multor semne de întrebare şi superstiţii.

Ambele planete orbitează în jurul soarelui având între ele o distanţă apreciată la 669,5 milioane de kilometri. În dimineaţa de 13 noiembrie, acestea au răsărit ca fiind una şi aceeaşi. Suprapunerea a durat două minute, după care fiecare şi-a urmat circulaţia pe orbită. Venus şi Jupiter au fost perfect aliniate în Marea Britanie, Australia şi SUA. Mii de astronomi au aşteptat cu nerăbdare în punctele de observaţie spaţială pentru a vedea ciudăţenia. Şi asta pentru că mai mulţi savanţi au anunţat că „omenirea va intra în beznă” după această conjuncţie. Alţii cred că una dintre Lunile lui Jupiter va intra pe traiectorie de coliziune cu Venus şi că impactul va avea consecinţe catastrofale pentru sistemul nostru solar.

Experţii NASA au ţinut să sublinieze faptul că suprapunerea aproximativă a celor două planete va fi vizibilă înainte de răsărit (cu aproximativ 15 minute) inclusiv la data de 14 noiembrie. Cercetătorii americani care susţin că au studiat Biblia cred că această conjuncţie marchează schimbarea totală a omenirii aşa cum o ştim. Unii vorbesc despre o planetă „invizibilă”, Nibiru, care va lovi Terra şi peste 60% din populaţie va pieri în coliziune. Alţii susţin că o inteligenţă artificială extraterestră va intra în contact cu omenirea şi va avea loc un schimb de informaţii care vor transforma complet realitatea, aşa cum o percepem noi acum.

Nu multe ţări din emisfera sudică au avut noroc, pentru că fenomenul astral nu a fost vizibil pretutindeni la fel, la sud de Ecuator. Australia a fost una dintre excepţiile favorabile. Cei mai norocoşi au fost locuitorii din New York, care s-au trezit cu noaptea în cap. Ei au putut admira suprapunerea timp de cinci minute, între 5.26 şi 5.31 dimineaţa. Pentru numerologi semnificaţia zilei de 13.11.2017 are o conotaţie aparte: cifra 7 simbolizează gânditorul, căutătorul Adevărului şi exploratorul de noi lumi. În urmă cu o lună, Click! vă prezenta teoria unui grup de sectanţi creştini milenarişti care susţin că „alinierea planetelor” anunţă o a doua venire a lui Iisus Hristos.

Conjuncţia aduce noroc

simeon stalpnicul png

La 13 noiembrie s-au născut: fericitul Augustin, Pelagius, Robert Louis Stevenson, John Hammond şi actriţa Whoopi Goldberg. Din punct de vedere astrologic, conjuncţia Venus Jupiter are loc în zodia Scorpion şi aduce mult noroc tuturor zodiilor. Ambele planete sunt considerate micul şi respectiv marele benefic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net