VIDEO A ars hainele iubitei în 42 de minute

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lovitură dură pentru un tânăr din Focşani. După şapte ani de relaţie, a aflat că iubita l-a înşelat cu un alt bărbat. Furios, a dat-o afară din casă, dar a considerat că pedeapsa nu a fost suficientă. Aşa că răzbunarea a continuat: i-a scos lucrurile în faţa blocului şi le-a dat foc. Prietenul său a filmat întreaga scenă şi a postat imaginile pe Internet cu dedicaţie pentru fosta iubită.

Florin Anton este din Focşani, dar s-a stabilit de ani buni în Italia. În urmă cu câteva zile, el a postat pe Internet un filmuleţ inedit, dedicat fostei sale iubite. Tânărul i-a scos în stradă toate lucrurile fetei.

Haine, cutii de pantofi, poşete, fotografii, toate obiectele pe care el susţine că i le-a cumpărat au fost împrăştiate în faţa blocului.

Florin Anton a golit şifonierul fetei şi i-a aruncat toate lucrurile în stradă

simeon stalpnicul png

Apoi, rând, pe rând, fiecare lucru care i-a picat în mână a ajuns în foc. Tânărul a rugat un prieten să filmeze tot şi a explicat în faţa camerei video istoria fiecărui obiect pe care i l-a dăruit fetei.

simeon stalpnicul png

Diana a fost prietena mea şapte ani. Ne-am cunoscut în România şi i-am spus să vină cu mine în Italia. Am adus-o aici, i-am dat casă, i-am dat masă, i-am dat tot.. toată viaţa mea. Acum a plecat cu coada între picioare. Am adus-o aici într-o pereche de chiloţi şi acum mi-a distrus viaţa. Dau foc la obiecte pentru că este singurul mod prin care vreau să o uit", vorbeşte Florin, în timp ce aruncă câte un lucru pe foc.

simeon stalpnicul png

El spune şi cum a fost înşelat de fata pe care a iubit-o şi pe care acum nu mai vrea să o vadă în faţa ochilor. 42 de minute i-a luat lui Florin să dea foc hainelor.

El a ales să posteze pe YouTube filmuleţul în care îşi descarcă într-un mod inedit amarul asupra celei care i-a fost parteneră de viaţă timp de şapte ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net