VIDEO I s-a făcut rău când a găsit asta în McNugget-ul cumpărat. Vezi cum se fac aceste specialităţi McDonald`s

Fotografia făcută de Nikki Sanders cu viermele din mâncarea sa
Fotografia făcută de Nikki Sanders cu viermele din mâncarea sa

O vizită la un restaurant din lanţul McDonald`s s-a încheiat cum nu se putea mai rău pentru o femeie din Marea Britanie şi fiica ei, după ce în McNugget-ul comandat celei mici, femeia a găsit un vierme.

O asemenea experienţă poate deveni una îngrozitoare şi poate transforma un fan al mâncărilor fast-food într-o persoană care să nu mai calce niciodată într-ul astfel de local. Este cazul lui Nikki Sanders, o mamă de 30 de ani care s-a dus însoţită de fetiţa ei(4 ani) într-un restaurant McDonald`s din Tamworth, Marea Britanie. Deşi era mâncarea preferată a micuţei, în acea zi, aceasta nu a dorit să guste, prin urmare, mama ei a decis să mănânce ea meniul McNugget.


    Fotografia făcută de Nikki Sanders cu viermele din mâncarea saFoto BPM Media
Fotografia făcută de Nikki Sanders cu viermele din mâncarea saFoto BPM Media

După prima muşcătură Nikki a rămas îngrozită."Sunt foarte pretenţioasă în ceea ce priveşte mâncarea, iar când m-au uitat la nugget-ul din mână şi am văzut chestia aia care semăna a vierme, m-am albit. Sunt feicită că Emily a decis să nu mănânce şi nu i s-a întâmplat ei această oroare. un lucru bun totuţi s-a întâmplat după această experienţă foarte neplăcută. Am renunţat să mai mănânc carne procesată şi alimentaţia mea este una mult mai sănătoasă acum", a declarat femeia pentru mirror.co.uk.

Neil, soţul femeii a declarat pentru Birmingham Mail referitor la acest incident."Arată ca un vierme, dar nu putem fi 100% siguri până când nu se fac analizele corespunzătoare. Oricum indeferent ce ce ar fi fost, nu avea ce să caute acolo". Purtătorul de cuvând al lanţului de restaurante şi-a cerut scuze pentru acest incident şi a anunţat demararea unei anchete interne pentru a stabili cine se face vinovat de această întâmplare şi a reafirmat faptul că siguranţa alimentară este una din cele mai importante obiective ale companiei şi că nu se face rabat de la aceasta cu bună ştiinţă.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg