VIDEO Iad în Italia. Filmare dramatică în Sicilia unde o autostradă arde, iar mașinile trec prin foc

Ultima actualizare:

Imagini înfricoșătoare au fost surprinse de camerele de bord ale autoturismelor care au trecut azi pe autostrada din Palermo, Sicilia. Incendiile de vegetație au ajuns la drum, iar șoseaua s-a aprins. În imagini se vede cum mașinile surprinse de flăcările violente trec milimetric de foc, printr-o căldură infernală. Iadul pare că a pus stăpânire pe sudul Italiei. Imaginile filmate miercuri în Sicilia șochează întreaga lume.

banner incendii sicilia gif

Acesta este momentul terifiant în care șoferii sunt întâmpinați pe autostradă de un incendiu uriaș. Se observă în imagini cum șoferii încearcă la milimetru să evite flăcările extrem de violente, iar autostrada este foarte aglomerată.

Groază și disperare în Sicilia   

image

Videoclipul dramatic al martorilor oculari arată flăcări apropiindu-se de o autostradă, în timp ce pompierii fac eforturi supraomenești să acționeze contracronometru pentru a stinge incendiile.

În depărtare se văd incendii, iar șoferii trec îngroziți prin căldura intensă a focului care a cuprins autostrada.

Incendiul are loc în plin sezon turistic, iar Sicilia este înțesată de turiști.

Săptămâna trecută, aeroportul din Catania a fost închis tot din cauza unui incendiu într-o clădire a terminalului și s-a redeschis doar pentru câteva zboruri.

Sudul Italiei, în special Sicilia suferă cumplit din cauza temperaturilor extreme din ultimele două săptămâni. În Catania meteorologii u anunțat temperaturi de 47,6 grade.

image

Cadavrele a două persoane au fost găsite într-o casă distrusă de flăcări, în timp ce o femeie de 88 de ani a fost găsită moartă în apropierea orașului sicilian Palermo.

Președintele regional al Siciliei, Renato Schifani, a declarat că plănuiește să ceară guvernului să declare stare de urgență pentru insulă.

În Nordul Italiei mai mulți oameni au fost uciși de furtuni violente  

În timp ce sudul Italiei arde, furtuni violente au lovit nordul țării. Grindina, vântul puternic și ploile abundente au afectat provinciile italiene Milano, Varese și Brescia. Aici, vremea rea a provocat prăbușirea mai multor copaci și inundarea străzilor. Transportul public a suferit mai multe avarii.

  Milano a fost lovit ploi torenţiale și grindină, care au inundat străzi și au smuls copaci, dintre care unii au căzut peste mașinile parcate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net