Video șocant! Momentul în care un bărbat împinge o femeie în fața metroului

Ultima actualizare:

Camerele de supraveghere ale unei stații de metrou din Bruxelles au surprins un incident șocant. Un bărbat a împins pe șinele de metrou o altă persoană aflată pe peron.

image

În timp ce metroul se apropia cu repeziciune, agresorul s-a îndreptat către victimă și a împins-o puternic pe aceasta pe șine. Din fericire, conductorul a oprit înainte să se întâmple o tragedie, avertizat și de oamenii de pe margine, care s-au strâns ulterior să o ajute pe femeie. Doar câteva secunde au făcut diferența însă, victima putând să fie ucisă dacă metroul nu s-ar fi oprit la timp.

Întâmplarea care se putea termina tragic a avut loc în stația Rogier din capitala Belgiei. Femeia a fost ajutată rapid de către oamenii din jur să se ridice, iar atât ea cât și conductorul trenului au fost duși ulterior la spital.

Conductorul trenului a văzut persoana pe șine și a oprit exact la timp prin frânarea de urgență. Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe cel care a împins-o pe femeie, care mai apoi a fugit de la fața locului. 

(⚠️Vidéo choc)Tentative de meurtre dans la station de métro Rogier à Bruxelles ce vendredi vers 19h40. pic.twitter.com/dT0ag5qEFu

— Infos Bruxelles🇧🇪 (@Bruxelles_City) January 14, 2022

Incidentul a dus la întreruperea circulației metrourilor între stațiile Elisabeth și Arts-Loi. Deși a fugit imediat după ce a împins-o pe femeie, agresorul a fost între timp arestat, la câteva minute după ce a comis fapta. 

Mulțumită imaginilor cu suspectul distribuite serviciilor de poliție, el a fost interceptat la câteva minute după, în timp ce era în stația de metrou De Brouckère”, a declarat un purtător de cuvânt.

Imaginile camerlor de supraveghere au ajuns și pe internet, unde s-au propagat rapid. Cazul șocant a fost comentat de sute de ultilizatori.

Tânărul a fost intergorat de către oamenii legii, iar pe numele său a fost cerut un mandat de arestare pentru tentativă de omor. Magistratul care examinează cazul urmează să ia o decizie în termen limită de 48 de ore. 

Între timp, ancheta este în desfășurare pentru a determina exact circumstanțele evenimentelor și motivația suspectului de a o împinge pe femeie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
jandarm salarii jpg
locuinta pixabay jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
WhatsApp Image 2024 04 13 at 15 35 10 jpeg
Constantin Brâncuşi
preot constantin necula tineri jpg
Sushi FOTO Shutterstock jpg
drum dacia1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net