Vis împlinit! A rămăs fără picioare la 18 luni, dar a ajuns fotomodel

Ultima actualizare:
Micuţa de nouă anişori s-a antrenat timp de un an pentru marea gală
Micuţa de nouă anişori s-a antrenat timp de un an pentru marea gală

A fost strălucitor de frumoasă şi a stârnit ropote de aplauze! Lumea s-a ridicat în picioare, luni, şi a aclamat-o cu lacrimi în ochi pe frumoasa Daisy-May Demetre, de nouă anişori. Daisy s-a născut fără picioare şi după ce a primit două proteze şi-a dorit să devină gimnastă şi fotomodel. Un vis i s-a împlinit.

”Frumoasă şi perfectă”, acestea au fost cuvintele cu care presa internaţională a întâmpinat defilarea emoţionantă a lui Daisy-May, de 9 ani, din Birmingham, Marea Britanie. Fetiţa a fost îmbrăcată într-o rochie de catifea purpurie de brandul ”Lulu et Gigi”. ”Sunt mândră de mine, chiar am făcut o treabă bună. Nu am şchiopătat şi nu m-am împiedicat”, a declarat la finalul galei micuţa prinţesă. Tatăl ei, Alex Demetre, a explicat pentru publicaţia britanică ”The Mirror”: ”este o luptătoare, nu se lasă învinsă de problemele vieţii. Trece peste orice cu zâmbetul pe faţă”. 


    Micuţa de nouă anişori s-a antrenat timp de un an pentru marea gală Foto: Profimedia
Micuţa de nouă anişori s-a antrenat timp de un an pentru marea gală Foto: Profimedia

Picioarele micuţei au fost amputate când avea doar 18 luni, după ce venise pe lume cu anomalii de dezvoltare la membrele inferioare. 

Când avea doar opt ani, tatăl ei a descoperit că o agenţie căuta fotomodele în rândul persoanelor cu dizabilităţi. Încântată, Daisy-May a început să se antreneze pentru a defila pe proteze îmbrăcată în prinţesă. A folosit mai multe tipuri de proteze, inclusiv cele utilizate de sportivii paralimpici. Sora ei, Ella, de 11 ani, i-a fost tot timpul alături şi participa alături de ea la antrenamentele pentru marele eveniment. 

Daisy-May a fost remarcată de designerul Eni Hegedus-Buiron în timpul paradei copiilor din cadrul Săptămânii Modei din Londra. Atunci a ales ca Daisy să devină imaginea brandului ”Lulu et Gigi”. Micuţa de nouă ani este primul fotomodel din lume care are handicap la ambele picioare şi care a intrat în industria modei la o vârstă atât de fragedă. Următorul vis al fetiţei este să devină gimnastă şi să câştige o medalie la Olimpiadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net