INTERVIU DE CRĂCIUN: Actriţa Alina Eremia: «Îmi plac băieții care au un râs colorat»

simeon stalpnicul png

A ajuns din întâmplare vedetă. S-a prezentat pe ultima sută de metri la castingul care a transformat-o, peste noapte, într-un idol al adolescenţilor.

Alina Eremia este, însă, o stea a scenei muzicale de la câţiva anişori, când s-a dedicat muzicii în totalitate. Acum este Ioana, în serialul "Pariu cu viaţa" de la PRO TV (luni, 20.30).

Despre cum se vede celebritatea la doar 18 ani ne-a povestit chiar Alina.

De când cu serialul "Pariu cu viaţa", toată lumea crede că eşti cuplată cu Dorian Popa. Cum comentezi?

Din cauza poveştii de dragoste dintre Ioana, personajul pe care-l interpretez eu, şi Andrei, cel pe care-l interpretează Dorian, se face confuzia asta. În realitate, noi suntem doar prieteni.

Dar, atunci, cine este iubitul tău?

Nu am...

Cum aşa?Din cauza ritmului de muncă, nu am timp de viaţa sentimentală. Proiectul LaLa Band şi serialul îmi "mănâncă" tot timpul.

Dar ce apreciezi cel mai mult la un băiat?

Mizez mult pe caracter, pe simţul umorului, pe sinceritate şi mai apoi pe fizic. Îmi plac băieţii care au un râs colorat.

Ce ar trebui să facă un tip ca să te cucerească?

Să fie natural şi să îmi demonstreze că ţine la mine.

Ţi-am căutat numele pe Internet şi am văzut că ai început să cânţi de mică. Dar cu actoria cum s-a întâmplat?

Aşa e. Cânt de la o vârstă fragedă. Chemarea mea pentru actorie, însă, am descoperit-o o dată cu serialul "Pariu cu viaţa".

Dacă tot am ajuns aici, spune-mi, te rog, cum s-a întâmplat să faci parte din trupa LaLa Band şi din distribuţia serialului?

M-am înscris în ultima zi la casting, mi s-a părut un proiect interesant. Mă bazam pe partea muzicală, neavând nici o pregătire în domeniul actoriei.

După multe probe eliminatorii de muzică, dans şi actorie, iată-mă aici, unul dintre cei 20 de membri ai formaţiei LaLa Band şi jucând alături de mari actori ai României în serial.

Aşa este. Chiar ai devenit, pentru cine nu te cunoştea dinainte, un star, peste noapte. Simţi invidia celor din jurul tău?

Încerc să nu iau în seamă energiile negative, ţin în jurul meu doar persoanele care îmi doresc binele.

Tocmai ai împlinit 18 ani. Care a fost primul tău gând de fată majoră?

Only the sky is the limit (Doar cerul este limita, n.r.)... Primul gând: permis de conducere.

Spuneai că n-ai timp de iubit, că eşti prea ocupată. Cât de ocupată?

În fiecare zi mă trezesc înainte de răsărit, adică foarte de dimineaţă. Încerc să ajung la liceu, la ore, dacă nu trebuie să merg la filmări. Apoi, toată ziua, am filmări. Ajung târziu acasă şi mă prinde miezul nopţii încă trează, rezolvând din treburi.

Eforturile îţi sunt răsplătite. Ai devenit vedetă!

Da, este extraordinar că lumea mă recunoaşte şi mă îndrăgeşte. Sentimentul acesta, că toată pasiunea şi efortul pe care le depui au rezultate, îţi dă acel imbold de a merge mai departe şi de a nu dezamăgi pe nimeni. Îţi dai seama că merită.

Seamănă foarte mult povestea ta cu cea a Ioanei din serial. Care sunt asemănările dintre tine şi personaj?

Suntem de aceeaşi vârstă, avem o mentalitate similară, suntem sincere, devotate, luptăm pentru ceea ce credem că e corect şi avem pasiuni comune. Spre deosebire de ea, eu nu am fost schimbată la naştere şi nu am donat un rinichi.

Acum, spune-ne cum vei petrece Sărbătorile.

Ioana va fi prezentă în episodul special al serialului "Pariu cu viaţa". Iar Alina va petrece Crăciunul într-o atmosferă de familie, e deja o tradiţie. Însă Revelionul mă prinde pe scenă. Voi susţine cu LaLa Band un concert în Piaţa Constituţiei.

«Eu şi Dorian nu suntem împreună»

Se potriveşte atât de bine cu Dorian Popa (în dreapta) pe micul ecran, încât telespectatorii bănuiesc deja o idilă şi în spatele camerelor de filmat. Ei bine, Alina spune că ea şi Dorian sunt doar amici.

Alina Eremia este încă elevă de liceu, deşi are programul unei actriţe. Ştie de mică ce este scena. Când s-a lansat, la "Tip-Top Minitop", era cea mai mică dintre concurente. Iată, mai jos, şi alte curiozităţi biografice...

simeon stalpnicul png

S-a născut la 15 decembrie 1993, în Buftea;Părinții ei se numesc Irina Daniela (41 ani) și Nicușor (42 ani). Mai are un frate, Mircea (14 ani, elev);Este elevă în clasa a-XII-a, la Colegiul "George Coşbuc";Prima emisiune tv la care a participat: "Tip-Top Minitop": "Eram cea mai mică dintre concurenți";A dublat vocile personajelor principale din două desene animate, "Pocahontas" şi "Frumoasa şi Bestia"; La micul dejun servește, de obicei iaurt, brânzeturi și pâine prăjită. Nu ține diete, dar se abține de la "alimentele care sunt bombe calorice";Nu e superstițioasă, dar crede în astrologie: "Citesc, zilnic, horoscopul";Își cumpără haine de peste tot: din mall-uri, din boutique-uri și chiar de pe Internet;Cel mai bun sfat primit: "Judecă succesul prin prisma lucrurilor la care ai renunțat pentru a-l obține";Pe lângă muzică, dans și, mai nou, actorie, este pasionată de desen;A colaborat cu nume mari ale muzicii românești: familia Fugaru, Marius Țeicu, Ionel și Andrei Tudor, George Natzis. În prezent, se pregătește cu Crina Mardare.

Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
bacteria care te poate ucide
remus grigorescu a murit FOTO Facebook Raducanu B  jpg
shutterstock 2114384846 jpg
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg