Învăţătoare, acuzată că îşi terorizează elevii

Ultima actualizare:

12 copii cu vârste de 9 şi 10 ani, s-au plâns acasă că „doamna" îi bate cu sălbăticie. Sătenii spun că odraslele nu mai pot dormi noaptea, fac pe ei de frică şi că sunt nevoiţi să-i trimită la psiholog.

Fetiţele au povestit că, pe lângă apelative precum „vacă" sau „proastă", învăţătoarea Daria Păsăilă le-a pălmuit şi le-a tras de păr. „I-a legat de gât copilului o pancardă pe care scria «Sunt un prost. Nu ştiu să citesc. Cine face ca mine, ca mine să primească!»" şi l-a pus să se plimbe prin şcoală să râdă copii de el", a spus revoltată mama unui elev.

Învăţătoarea a fugit, ieri, pe uşa din spate după ce părinţii s-au adunat în curtea şcolii să ceară socoteală. Oamenii sunt decişi să nu-şi mai lase copiii la ore până când cadrul didactic nu va fi demis sau transferat la altă şcoală.

„Nu ştiam de toate aceste detalii. Nu o să o mai primesc la ore până nu aduce certificat de la psihiatru că este aptă să predea", a declarat Liliana Brehle, directorul şcolii. Părinţii copiilor vor depune astăzi reclamaţie împotriva învăţătoarei, la Inspectoratul Şcolar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net