Ioana Ginghină îţi spune ce trebuie să consumi la micul dejun
Adepta unui stil de viaţă sănătos, Ioana Ginghină sare în ajutorul cititoarele blogului ei cu câteva idei pentru un mic dejun gustos şi cu puţine calorii.
Actriţa cunoaşte importanţa primei mese a zilei şi de aceea ţine să sublinieze că alimentele consumate la micul dejun trebuie să fie alese cu grijă.
"Pentru ca v-am promis cateva retete sanatoase pentru o viata sanatoasa, o sa incep cu prima masa a zilei si cea mai importanta.Un mic-dejun potrivit te va ajuta sa-ti incepi ziua in forma maxima si-ti va da energie si vitalitate.
Fructe la micul dejun: Fa-ti o salata din 1/2 mar, 1/2 banana, 1/2 para si cateva migdale. Pentru aroma adauga si cateva frunze de menta, iar daca ai si cateva bobite de rodie ai cea mai gustoasa salata de fructe.
Shake cu banana: Lapte de migdale, o banana, scortisoara, vanilie si cacao. E un mic dejun energizant si satios care o sa-ti tina de foame pana la pranz.
Cereale cu fructe: Inca de seara pregateste-ti un iaurt cu fulgi de ovaz, cateva fructe uscate de goji, smochine, ananas, curmale, stafide. Cand te trezesti dimineata, mai adauga seminte de in si gata. Recomand acest mic dejun pentru cei care nu tolereaza fructele dimineata.
Pentru cei cu o digestie grea recomand fructe uscate puse in apa la inmuiat de seara: 2 curmale, 1 smochina, pruna uscata, stafide, fructe goji. In apa aceea adaugati, dimineata, 1-2 lingurite de tarate de psylium. Se mananca totul pe stomacul gol si se bea si un pahar cu apa. Aceasta reteta se poate face si cu lapte vegetal in loc de apa", a scris soţia lui Alexandru Papadopol pe pagina personală.