Ion Uţă «dă de pământ» cu Teo: «Nu mi-a plăcut nunta ei! Mi-e jenă de jena ei» - VIDEO

Ultima actualizare:

    Ion Uţă, tatăl lui Teo
Ion Uţă, tatăl lui Teo

Ion Uţă a declarat la Kanal D că nu i-a plăcut nunta fiicei lui! Doctorul a mărturisit că nu a îndrăznit să meargă la petrecere de teamă să nu-l dea afară.

Tatăl lui Teo susţine că fiica lui e cea mai importantă persoană din viaţa lui şi nu e supărat pe ea. Cu toate astea, Ion Uţă a avut câteva lucruri de comentat despre petrecere.

El nu a fost prea încântat de cum s-au desfăşurat lucrurile şi a spus că nu a fost normal să le dea invitaţilor inimă de căprioară.

"Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Una e când spune: eşti soarele meu. Teo, urmăreşte-mă puţin. Am pus punct cu tine: nu mai faci parte din familia mea.

Nu mi-a plăcut că sunt damnat, misogin şi prieten cu Alzheimer. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Nu am suferinţe. Fiecare doctor are cimitirul lui. Prea multe dovezi într-o singură zi.

Dacă m-aş fi dus la nuntă  cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e de jenă de jena ei. Mai mult de frica ei decât de-a mea. Sunt nebuni că au mâncat inimile la căprioare", a declarat el la Kanal D.

În emisiunea Acces Direct de la Antena1, Ion Uță și-a mai explicat încă o dată absența de la nunta fiicei sale, Teo Trandafir: "Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat. Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit nici un secret așa cum mă acuză ea."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net