Iubita milionarului Nick Rădoi o vrea pe Anamaria Ferentz afară din casa lui: «Nu am ce discuta cu ea»

Ultima actualizare:

    Anamaria Ferentz
Anamaria Ferentz

Alina Radi, iubita omului de afaceri Nick Rădoi, nu suportă să o ştie pe Anamaria Ferentz în casa lui din America. Tânăra în vârstă de 25 de ani i-a solicitat cântăreţei să plece cât mai repede, înainte ca ea să meargă în vizită la el.

Alina a declarat la emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D că ea nu locuieşte în casa lui Nick Rădoi la invitaţia acestuia, deşi aşa ar fi dat de înţeles tuturor.

simeon stalpnicul png

"Se pare că nu mai pleacă, a zis ca trebuie să-şi caute ceva de locuit. Eu am fost în Romania (unde a avut de rezolvat problemele cu viza - n.r.), Nick m-a sunat şi mi-a spus că ea va sta o perioada scurtă şi am fost de acord. Acum mă deranjeaza atitudinea ei", a explicat iubita milionarului.

"Nu am încercat să discut cu ea pentru că nu vreau, nu am ce, nu mă intereseaza să o cunosc. Anamaria stă acolo pentru că aşa am zis eu, dar văd că nu mai vrea să plece. Eu vreau să-mi fac o familie cu Nick, nu să stăm 3 persoane", a mai spus Alina Radi.

Contactat telefonic, Nick Rădoi a spus că între el şi Anamaria Ferentz este o relaţie strict profesională şi că speră ca solista să se mute cât mai curând din casa lui.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net