Iubitul Laurei Cosoi învârte femeile pe degete

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi alături de noul iubit
Laura Cosoi alături de noul iubit

De două zile, lumea mondenă e în fierbere! Laura Cosoi şi-a găsit un nou iubit la doar cinci luni după ce s-a despărţit de Smiley.

Marţi, vedeta şi-a pus pe blog poze cu noua sa cucerire din vacanţa petrecută la începutul lunii la Paris, declarându-se foarte fericită. Ieri, însă, au început să iasă la iveală amănunte despre identitatea tânărului şi despre afacerile sale.

Actualul iubit al blondei se numeşte Cosmin Curticăpean, are 36 de ani şi este bun amic cu celebrul Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit pentru Click! că amorezul Laurei are, ca şi amicul lui, Tudy, renume de mare Playboy.

„Iubitul Laurei Cosoi e din Târgu Mureş, dar stă mai mult la Braşov, căci are afaceri acolo. A stat 10 ani cu o tipă Ioana, din Braşov, pe care a părăsit-o, după care a avut o altă relaţie de aproape doi ani cu o tipă Diana, din Constanţa, pe care la fel a părăsit-o pentru Laura Cosoi. Laura şi Cosmin se cunosc de mult. El are afaceri în Germania şi Austria, este plecat foarte des, acesta fiind şi un bun motiv de a înşela. Are prietene cam în fiecare oraş unde are afaceri (Braşov, Tg. Mureş, Constanţa, Viena, Germania) şi îşi înşală iubitele regulat", a declarat o cunoştinţă a omului de afaceri, pentru Click!

Presa a speculat că fiind prieten cu Tudy, Cosmin ar fi şi asociatul lui la covrigăria pe care fostul amant la Zăvorancei o are în Obor.

Reporterii Click! s-au deplasat, ieri, la faţa locului, însă angajaţii covrigăriei „Petru" au încercat să-l acopere pe patron, spunând că „asociatul lui Tudy este un anume Claudiu, nu Cosmin".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
fotbal jpg
ana aslan captura video png
condimente png
venetia shutterstock 245507692 jpg
tyffany santos londra profimedia jpg
ioana cea nebuna captura video jpg
kevin cel mai inalt caine guinness world records jpg
vreme plaja vara pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net