Iubitul lui Györfi are maşină de 40.000 de euro, dar n-are bani de pensie alimentară


    George şi-a scos ieri familia în oraş. În maşină, alături de el au stat Daniela Györfi, fiica lor, Maria, şi bona micuţei
George şi-a scos ieri familia în oraş. În maşină, alături de el au stat Daniela Györfi, fiica lor, Maria, şi bona micuţei

George şi-a plimbat ieri fetiţa, Maria (1 an), prin oraş, cu maşina marca Toyota Land Cruiser, de 40.000 de euro, în condiţiile în care fosta lui amantă, Sorina Hoisler, se plânge că fiul lor moare de foame. George Tal nu şi-a văzut fiul, Marcus (10 ani), de mai bine de şapte ani şi nu vrea nici în ruptul capului să-i mărească pensia alimentară.

George Tal este înnebunit după fiica sa, Maria, pe care o are cu solista Daniela Györfi, şi îi satisface orice moft.

Micuţa are cele mai frumoase şi mai scumpe jucării, dar şi hăinuţe de firmă, aduse din magazine de fiţe din străinătate, în timp ce pe fiul său, Marcus, care locuieşte la Braşov, George nu l-a mai vizitat de mai bine de şapte ani.

simeon stalpnicul png

Îi plăteşte o pensie alimentară de doar 166 de lei, căci în momentul în care i s-a calculat suma, el a declarat că veniturile sale sunt mici, de 1.000 de lei, iar în rest nici că îi pasă.

Sorina s-a plâns adesea că din aceşti bani nu se poate descurca mai deloc, şi că băieţelul lor, acum în vârstă de 10 ani, are nevoie de haine şi de manuale, însă George a părut din piatră.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! l-au surprins, ieri, la o plimbare prin oraş cu Daniela, cu fiica sa, dar şi cu bona micuţei. Preţ de o oră, ei au bătut magazinele, profitând de reducerile masive, apoi şi-au aprovizionat frigiderul şi debaraua.

Cum Daniela purta o pereche de pantofi cu toc de aproape 15 cm, la un moment dat a clacat, aşa că au luat o pauză, la un bar, unde au cerut o cafea pentru solistă şi un fresh de portocale pentru Maria. Micuţa pare să o ia pe urmele celebrei sale mame, fiind foarte încântată de bijuterii şi de hăinuţe.

«George nu şi-a sunat fiul din Braşov, nici măcar de Sărbători»

Elena, mama Sorinei Hoisler, pare că nu-i mai poartă ranchiună lui George, deşi nu este un tată cu normă întreagă pentru nepotul ei: „George nu şi-a mai văzut copilul, nu a mai vorbit cu el, îi plăteşte o pensie alimentată de doar un milion şi jumătate. Mă bucur că este fericit cu noua familie, le doresc tot binele şi să stăpânească sănătoşi maşina pe care tocmai şi-au cumpărat-o! Atât eu, cât și mama lui Marcus ne bucurăm că avem un copil și un nepot cuminte, frumos, deosebit, care învață foarte bine şi îşi vede de treaba lui. El este elev la școala germană", a declarat ea, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Daniela Gyorfi are probleme cu silicoanele!

Györfi: «I-am adus mamei parfumuri că a avut grijă de fiica mea»

Györfi a căutat o oră după haine la reduceri!

oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
cub bia khalifa fulgy png
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg