Iulia Albu, pe tocuri de 25 de centimetri, cu bijuterii de 20.000 de euro - FOTO

Ultima actualizare:

    Iulia Albu Foto: In Style
Iulia Albu Foto: In Style

Iulia Albu s-a numărat printre invitaţii petrecerii aniversare a revistei InStyle. Se pare că nici la acest eveniment vedeta nu a putut trece neobservată.

Iulia Albu şi-a făcut apariţia încălţată înr-o pereche de pantofi cu tocuri de 25 de centimetri, marca Mihai Albu, însă piesele de rezistenţă au fost bijuteriile de 20.000 EURO.

Soţia lui designerului de pantofi a ales să poarte un set de bijuterii semnat Gianni Lazzaro compus din inel şi cercei cu aur roz, diamante şi piatra lunii.

Cât despre vestimentaţie, Iulia a îmbrăcat o bluză care avea un decolteu extrem de generos, însă pe spate. Se pare că soţia lui Mihai Albu a renunţat la ţinutele care îi lăsau sânii la vedere.

Fashion editorul este recunoscut pentru extravaganţele pe care le face atunci când vine borba de bijuterii fine, ea devenind şi primul ambasador al brandului Rafael&Sons una dintre cele mai "vanate" personalităţi pentru acest tip de accesorii.

"În seara asta am fost la petrecerea Instyle. Locaţia primeşte 0 puncte. Mi-am testat calităţile echilibristice prin pietrişul deloc prietenos cu tocurile mele de 25 cm, am aşteptat jumatate de oră pentru a putea comanda un suc şi am plecat în glorie!

Dincolo de asta insa am întâlnit prieteni dragi, "prietenici" şi "prietenoaice" şi o echipă închegată şi coerentă. Instyle este INDISCUTABIL un proiect de calitate, iar volumul uriaş de muncă depus de aceşti oameni este lăudabil şi mai ales VIZIBIL. Şi asta este tot ce conteaza" a scris fashion editorul pe Facebook imediat după eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net