Iuliana Marciuc a cunoscut o campioană la box, abandonată într-un centru în care încasa bătăi crunte

iuliana marciuc
iuliana marciuc

Steluța Duță, campioană la box, abandonată la naștere, a cresut într-un centru de plasament, unde încasa bătăi crunte. AFlați povestea ei azi la TVR 2.

Iuliana Marciuc revine azi la "Destine ca-n filme" de la TVr 2 cu noi povești de viață impresionante. Vedeta va prezenta în această seară povestea Steluței Duță, care a crescut într-un centru de plasament, dar și experiențele trăite de exploratorul Alin Todorean.


    iuliana marciuc
iuliana marciuc

Steluta Duță a fost abanonată la naștere, împreună cu fratele său geamăn, crescând într-un centru de plasament din Buzău, unde a luat niște bătăi crunte de la fetele mari. La 15 ani a ajuns pe stradă. Se tundea mereu scurt și se purta băietește de teamă să nu fie violată. Viața sa chinuită s-a schimbat în momentul în care Steluța a descoperit boxul. A avut șansa de a-l cuoaste pe dl. Constantin Voicilas, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Municipal Buzău, cu ajutorul căruia a ajuns campioană națională, europeană și vice-campioană mondială la box.

Alin Totorean și-a dedicat viața călătoriilor și a venit din fiecare loc cu câte o pildă de viață. Cu toată experiența acumulată, a trăit trei zile de infern în Deșertul Australian și a descoperit că o singură greșeală te poate costa viața. Exploratorul Alin Totorean a avut o lecție extrem de dură, din care a învățat că niciodată nu trebuie lăsat deoparte nici cel mai mic detaliu.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png