Jaf armat la o firmă din Buzău. Casieriţa a fost înjunghiată

Ultima actualizare:

UPDATE, ora 16.30 Anchetatorii cercetează biroul în care s-a petrecut jaful şi vizionează casetele de pe camerele de supraveghere din curtea Romcarbon. Oamenii legii nu exclud varianta ca autorul jafului să fie chiar un angajat al firmei.

"M-am trezit cu cuţitul pe gât. Sunt şocată, m-am speriat cumplit. Nu am apucat să văd nimic, nici nu-mi dau seama exact ce s-a întâmplat. Nu am văzut dacă avea cagulă sau nu, nu am apucat să privesc spre faţa lui", a declarat Săndica Drăgan.

Vezi declaraţia casieriţei pe adevarul.ro

Casieriţa de la Romcarbon este în stare de şoc la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului de Urgenţe din Buzău. Plânge şi tremură continuu şi nu a fost rănită grav. Are o tăietură uşoară la gât, de la lama cuţitului, acoperită cu un plasture.

UPDATE, ora 15.42: Prima declaraţia a casieriţei atacate. „M-am trezit cu cuţitul pe gât. Sunt şocată, m-am speriat cumplit. Nu am apucat să văd nimic, nici nu-mi dau seama exact ce s-a întâmplat. Nu am văzut dacă avea cagulă sau nu, nu am apucat să privesc spre faţa lui", a declarat Săndica Drăgan pentru adevarul.ro.

UPDATE, ora 15.35: Casieriţa de la Romcarbon se numeşte Săndica Drăgan şi este în stare de şoc la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului de Urgenţe din Buzău. Plânge şi tremură continuu şi nu a fost rănită grav. Are o tăietură uşoară la gât de la lama cuţitului, acoperită cu un plasture, scrie Adevărul de Seară Buzău.

UPDATE, ora 15:10: Femeia atacată, în vârstă de 40 de ani, ieşise din casierie pentru a merge la toaletă şi încuiase uşa. Confrom celor relatate de colegi, la întoarcere atacatorul i-a pus un cuţit la gât şi a ameninţat-o cu moartea dacă ţipă şi dacă nu descuie casieria. Nu se ştie decât că lipsesc bancnote mari. Casieriţa, care este cunoscută în fabrică ca hipertensivă, a fost tăiată la gât şi a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Atacatorul este liber în acest moment. La poarta fabricii toţi cei care ies acum din fabrică sunt legitimaţi şi controlaţi în cele mai mici amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net