James Bond de Braşov, omul cu 45 de identităţi!

Radu Turlacu a reuşit să păcălească mai multe bănci, cu ajutorul unor documente false, în urma cărora a obţinut împrumuturi bancare în valoare totală de 60.000.

Braşoveanul şi-a fi continuat seria înşelăciunilor dacă, vineri, nu ar fost prins de poliţişitii din Brăila la scurt timp după ce cumpărase, tot cu acte false, un telefon mobil în valoare de 540 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că braşoveanul era dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, din data de 20 ianuarie 2009, după ce oamenii legii aflaseră de fraudele bancare pe care le comisese cu ajutorul altor persoane.

Mai mult, Radu Turlacu era căutat şi pentru a-şi executa pedeapsa de 3 ani închisoare la care fusese condamnat de Judecătoria Braşov, la data de 13 aprilie 2009, pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de monedă.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
zodia care consuma alcool jpg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin