Joacă şi tu la Clickmania! bingo!

Ultima actualizare:

Tichetele sunt valabile de vineri, adică din ziua lor de apariţie, până joia următoare inclusiv. Ai zilnic în ziar 9 numere. Caută-le pe tichet, apoi cumpără în fiecare zi ziarul nostru ca să afli şi celelalte numere publicate, plus seriile câştigătoare.

Se pot câştiga 121 de premii săptămânal, iar valoarea totală a premiilor este de peste 400.000 de lei. Când ai bifat toate numerele de pe o linie, ai câştigat premiul de linie, în valoare de 500 de lei. Când ai bifat toate numerele dintr-un careu, ai câştigat premiul bingo, de 1.000 de lei.

Mai ai şi alte şanse de câştig. Zilnic, vor fi publicate în ziarul nostru câte 5 serii câştigătoare Click!. Dacă tichetul tău are seria identică cu cea din ziar, ai câştigat 300 de lei.

Ai o extraşansă Clickmania la Radio Kiss FM. Trebuie să înscrii seria tichetului tău pe www.kissfm.ro şi poţi câştiga, de luni până vineri, premiul zilnic în valoare de 100 de euro pus la bătaie de Kiss FM.

Ai completat o linie, un careu sau ai seria câştigătoare? Trebuie să suni la numerele de telefon 0318.603.425, 0318.603.426 sau 0318.603.427 (cu tarif normal), între orele 8.30 şi 17.00. Dacă ai câştigat la linie sau bingo, sună în ziua în care ai completat linia sau careul. Dacă ai serie câştigătoare, sună în ziua în care a apărut seria în ziar sau pe www.click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net