Kapetanos: «Nu-mi cer scuze!»

Szekely, trimis la «matineu»
Szekely, trimis la «matineu»

Pantelis Kapetanos a refuzat să-şi ceară scuze pentru eliminarea din partida cu Napoli, când a avut o intervenţie neregulamentară asupra lui Santacroce.

"După meciul cu Napoli, mulţi oficiali au ieşit în presă şi m-au caracterizat în mai multe feluri, iar acest lucru nu este în regulă. Nu pot să-mi cer scuze pentru că n-am făcut rău nimănui. Nu am vrut să-l lovesc pe Santacroce, doar l-am atins. Am vrut să-l feresc, pentru că l-am văzut în ultimul moment", a subliniat Kapetanos.

Grecul susţine că niciun coleg nu i-a reproşat nimic după meci. "Nimeni nu s-a uitat urât la mine după această eliminare. Colegii mei ştiau sigur că nu se poate ca eu să-l lovesc pe jucătorul advers. Se mai întâmplă în fotbal să loveşti. Nu aveam de ce să-l lovesc, jocul mergea bine, am dat un gol şi nu mă gândeam decât cum pot să-mi ajut echipa", a povestit atacantul în vârstă de 27 de ani.

Pantelis Kapetanos a mai spus că nu vrea să fie pedepsit în niciun fel de conducerea grupării din Ghencea. "Nu sunt de acord cu nicio amendă pentru acest cartonaş roşu primit. Decât să-mi dea o amendă de 500 sau 1.000 de euro, mai bine donez banii cuiva care are nevoie de ei! Singurul lucru de care îmi pare rău este că voi fi suspendat şi că nu îmi voi putea ajuta echipa", a subliniat fotbalistul.

Gigi: «O să primească o sancţiune severă»

În ciuda declaraţiilor optimiste ale grecului, acesta nu va scăpa însă nepedepsit.

simeon stalpnicul png

„Cred că va fi o sancţiune severă, dar nu o dau eu, o dă Marius. Eu sunt supărat pe un om când face ceva voit, sau când avem o înţelegere şi nu o respectă. Cred că trebuie să dăm un exemplu pentru viitor, ca să existe acea sancţiune în subconştientul jucătorilor. Nu cred că va fi o pierdere pentru noi lipsa lui Kapetanos", a comentat patronul Gigi Becali.

Pe lângă amendă, Kapetanos îşi va pierde şi locul de titular în echipă.

Szekely, trimis la «matineu»

Patronul Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi l-a pedepsit exemplar pe Janos Szekely, care refuză să accepte o scădere cu 80.000 de euro a salariului său anual de 200.000 de euro.


    Szekely, trimis la «matineu»
Szekely, trimis la «matineu»

După ce n-a fost inclus în lotul pentru partida cu Napoli, mijlocaşul a fost trimis ieri la Steaua II, unde a jucat în meciul cu Săgeata Năvodari, pierdut cu 0-1 de elevii lui Adrian Bumbescu. „El venea după o accidentare şi ne-am gândit că aşa ar avea meciuri în picioare", a ţinut însă să explice Marius Lăcătuş „exilul" lui Szekely.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg