La 40 de ani, Zăvo are planuri serioase! Vezi ce pune la cale vedeta!

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D, unde a vorbit despre starea ei de spirit de la 40 de ani şi planurile de viitor.

Vedeta a mărturisit că nu îşi resimte vârsta şi că se simte pregătită să devină din nou mireasă, dacă va găsi bărbatul potrivit pentru ea.

"Vârsta este doar un număr, aşa că nu mă deranjează să spun câţi ani am. Eu mă simt ca la 18 ani, cel mult 20. Dacă voi găsi bărbatul potrivit, care să merite şi să simt că este momentul, am să mă căsătoresc din nou, de ce nu. Însă nu pot vorbi eu despre căsătorie, este ca şi cum m-aş cere singură şi nu este cazul", a spus aceasta.

Oana a declarat că are planuri mari de ordin financiar şi că vrea să vândă societatea pe care o deţine, pentru a-şi pune în aplicare aceste proiecte.

"Vreau să vindem Agricomexul. Este o societate pe acţiuni, un S.A., fără nici un fel de datorii la stat, de obligaţii. Cei interesaţi mă pot contacta pe adresa mea de Facebook sau pe telefon sau pe e-mail. Însă nu vreau decât oameni foarte serioşi pentru că vorbim de lucruri foarte serioase. Poate fi vorba de câteva zeci de milioane, familia mea are 60% din pachetul de acţiuni", a declarat aceasta.

Bruneta a dezvăluit şi ce are de gând să facă cu banii pe care îi va obţine în urma lichidării afacerilor de familie.

"Eu nu aş vrea să investim toţi banii într-o televiziune, ci mai degrabă mi-aş face o casă de producţie, să fac filme, seriale, telenovele. Şi cu restul să îmi iau un apartament în Beverli Hills, pentru că sunt foarte mulţi oameni acolo care mă aşteaptă", a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net