Laura Andreşan vă recomandă sexul pe maşina de spălat

Ultima actualizare:

Pentru Andreşancă, maşina de spălat are două întrebuinţări. Pe lângă obişnuitul spălat al rufelor, Laura a realizat că sexul pe acest obiect eletrocasnic te duce sigur către un orgasm minunat.

Din propria experienţă, Laura menţionează că niciodată nu a avut curajul de a se „iubi" cu partenerul ei pe maşină de spălat aflată în „mers". Frica de curentare este mare.

Chiar dacă ratează astfel vibraţiile maşinii pornite, Profa de sex a precizat că beneficiază de înălţimea aparatului şi de un plus de adrenalină. Se face sex în baie, un loc destul de incitant.

„De ce ai face sex pe maşina de spălat? Mulţi oameni care au făcut sex în timp ce maşina era în funcţiune pe programul de stoarcere au spus că .... maşina le-a oferit senzaţii de vibrare. Acum nu ştiu cât de puternice sunt aceste senzaţii, dar mie mi se pare un pic periculos să te aşezi cu toată greutatea pe o maşină de spălat...în funcţiune. Aşa că eu am scos-o din priză înainte de joc, şi tot mi-a plăcut...sexul pe maşina de spălat.”

De ce? Te poţi folosi de înălţimea aparatului, găseşti poziţii magice, iar tu ca femeie stai aşezată chiar comod pe ea în timp ce partenerul tău se joacă cu tine. În plus experienţa are un aer exotic, şi jocul fiind scos din dormitor... este puţin încărcat şi de adrenalină. Ca să nu mai spunem că imaginea cu un cuplu făcând sex în baie/bucătărie...pe maşina de spălat, este cu siguranţa excitantă pentru partenerii implicaţi în joc.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern jpg
suspect crima jpg
Vacanța mare este mică FOTO Shutterstock jpeg
cine este romanul arestat pentru incendierea autobuzului din timpul violentelor din leeds 913655 webp
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net