Laura Cosoi: «Când eram mică îmi doream să devin soţie de mafiot»

28 mai 2011
CLIIMA20110314 0008 1 jpeg
Laura Cosoi este pasionată de dans de când se ştie

Vedeta PRO TV se împarte cu zâmbetul pe buze între actorie de teatru şi de film, cântăreţul Smiley - iubitul ei, căţelul Jazz, dans şi familie. Laura Cosoi se consideră descurcăreaţă şi puternică.

La 29 de ani, actriţa pe care aţi văzut-o până joia trecută în „Moştenirea", va debuta, marţi, cu un rol principal într-o piesă de teatru.

Laura a declarat că are o viaţă fericită şi primul lucru care îl face dimineaţa este să se joace cu Smiley şi cu căţelul.

"Primul lucru pe care îl fac atunci când mă trezesc este să mă joc, împreună cu Andrei (artistul Smiley), cu Jazz (căţeluşul Yorkshire Terrier Toy, primit cadou de la Smiley - n.r.), care ne întâmpină mereu cu multă, multă dragoste. Ascult muzică, ies pe terasă, ud florile. Apoi pun ibricul cu apă la fiert, pentru cafea, pregătesc micul-dejun - ouă fierte, caş, roşii şi un platou cu fucte - şi citesc textul pentru repetiţiile piesei de teatru în care joc, „Portret la minut", a declarat Laura Cosoi pentru Adevărul.

Actriţa este de părere că ai o viaţă frumoasă atunci când oferi şi primeşti dragoste. "Cred că nu există o definiţie. Cred că viaţa frumoasă este aceea în care eşti liber, în care oferi şi primeşti dragoste, o viaţă în care faci zilele obişnuite să devină fermecătoare doar pentru că ai ştiut să priveşti părţile pozitive ale existenţei tale".

Ea a mai adăugat că atunci când era mică şi-a dorit să devină poliţisă sau soţie de mafiot: "Când eram mică, îmi doream să devin poliţistă, pentru că aveam un costum de poliţistă primit cadou, sau soţie de mafiot".

CITEŞTE INTERVIUL INTEGRAL

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
18 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoană: „75% din tot ceea ce înseamnă total de forţe militare ruseşti sunt blocate în Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militar” jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg