Le-a ucis pe zebră - VIDEO

simeon stalpnicul png

Nici o şansă n-au avut o femeie din Buzău şi fiica ei de şase anişori, în faţa şoferului unui BMW.  Bolidul le-a lovit în plin pe când cele două se duceau spre grădiniţă.

Georgeta Ichim (38 ani), paznic la Casa de Pensii din Buzău, îşi ducea ieri dimineaţă fiica, pe Crina (6 ani), la grădiniţa din cartierul Orizont.

În momentul în care traversau pe „zebra" din apropierea grădiniţei, femeia şi copilul au fost spulberaţi de un BMW, cu număr de Prahova. Fetiţa a făcut imediat stop cardiac, iar mama s-a zdrobit de parbrizul maşinii. Femeia a murit pe loc.

"Venea cu viteză foarte mare şi a intrat direct în ele. Mama a intrat cu capul în parbriz şi i-a rămas scalpul acolo, iar fata a zburat prin aer", ne-a declarat Costică Pinţea, martor la accident.

În ciuda eforturilor medicilor, copila şi-a dat sfârşitul câteva ore mai târziu, la Spitalul nr. 9 din Bucureşti. Marian Ichim, soţul femeii decedate şi tatăl fetiţei ucise în accident, va trebui să-şi crească singur fiul de 16 ani - tot ce i-a mai rămas din familie. Şoferul maşinii ucigaşe, Ion Ţelea (27 de ani), din Buzău, îşi cumpărase recent maşina de la dezmembrări auto şi o refăcuse singur, deoarece autoturismul fusese avariat într-un accident.

Mama a murit pe loc,fetiţa s-a stins la spital

Georgeta Ichim a murit la doar 38 de ani. Pentru ea, medicina nu a mai putut face nimic. Micuţa Crina şi-a dat ultima suflare la câteva ore după decesul mamei sale, la Spitalul nr. 9 din Bucureşti, deşi cadrele medicale au făcut tot ce a fost posibil s-o salveze.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
vladimir putin shutterstock
TANC NOU jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg